Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτάθλημα Football Leaque 2 - Σπουδαίο "τρίποντο - οξυγόνο" οι Πόντιοι με Κυρτέγο - ΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Εθνικός Φιλιππιάδος 1 - 0


 Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Πολύ μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχαν οι Πόντιοι της Κατερίνης χθες το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής, υποδεχόμενοι τον ..Εθνικό Φιλιππιάδος. Η ομάδα του Γιώτη Σταματόπουλου κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου της, παίρνοντας παράλληλα "βαθμολογικό οξυγόνο" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε η χρυσή αλλαγή του ομογενή προπονητή, Δημήτρης Κυρτέγος, ενώ στη συνέχεια οι Κατερινιώτες διαχειρίστηκαν σωστά το ματς χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους.
Φάσεις και Γκολ
4' Ο Λάππας μετά από πάσα του Δημουλιά, βρέθηκε απέναντι από τον Λαζαρίδη, το πλασέ του όμως, πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της ΑΕ Ποντίων.
8' Σουτ του Γατσέλου, έξω από την περιοχή της ΑΕ Ποντίων, η μπάλα άουτ.
15' Σέντρα του Τσιτλακίδη από δεξιά, σουτ του Βεϊδαμενίδη στην κίνηση, η μπάλα όμως ψηλά άουτ.
19' Ακυρώθηκε τέρμα που πέτυχε ο Τσιτλακίδης για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μπαρκώση.
27' Προσωπική ενέργεια και σουτ του Λάππα, από το ύψος της περιοχής, μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
44' Μετά από προσπάθεια και σέντρα του Νάιντου από αριστερά, ο Βελώνης έστρωσε στο Βεϊδαμενίδη, κι αυτός πλάσαρε, με τη μπάλα όμως να φεύγει αούτ.
50' ΓΚΟΛ! 1-0: Βελώνης και Τσιτλακίδης άλλαξαν τη μπάλα, τελικός αποδέκτης ο Βειδαμενίδης, αυτός έστρωσε στον Κυρτέγο που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Σταυράκη ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕ Ποντίων.
53' Σουτ του Γατσέλου, μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
62' Φάουλ του Δημουλιά από αριστερά, απέκρουσε ο Λαζαρίδης, δε μπόρεσε κάποιος παίκτης του Εθνικού να μπει στην πορεία της μπάλας, και η άμυνα των Ποντίων απομάκρυνε.
Κίτρινες: Σαββίδης, Μποταΐτης - Δημουλιάς, Λάππας, Παναγιώτου
Κόκκινες:
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Α' βοηθός: Τοπουσδώνης (Πέλλας)
Β' βοηθός: Τσιπλάκης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Γαλάτσος (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Τσακιρίδης (Σερρών)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Ποντίων (Γιώτης Σταματόπουλος)
Λαζαρίδης, Φωτιάς, Παπαγιαννόπουλος, Νάιντος, Λιόλιος, Τροΐρης (46' Κυρτέγος), Τσιτλακίδης, Σαββίδης (69' Πανανός), Μποταΐτης, Βεϊδαμενίδης (91' Σταφίδας), Βελώνης.
Στον πάγκο: Ίτσιος, Διονύσης Μιχαηλίδης, Διαμάντης, Κούρτογλου.
Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας)
Σταυράκης, Πάνου, Μπαρκώσης (49' Παναγιώτου), Δημήτρης  Μπαλάφας, Λέντζος, Γατσέλος, Λάππας, Κόλλινς (72' Κόλλινς), Δημουλιάς, Μπούρμπος, Ντέτσικας.
Στον πάγκο: Γιώργος Καταγής, Σπύρος Καταγής, Καλτσίδης, Ευαγγελίδης, Παπαευαγγέλου.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Νίκος Λάππας (προπονητής Εθνικού Φιλιππιάδος)
"Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο ομάδες για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.
Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο ξεκίνημα της συνάντησης που μπήκαμε πιο δυνατά στο παιχνίδι, στη συνέχεια οι αντίπαλοι ήταν ανώτεροι και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Καλές γιορτές σε όλους και καλή συνέχεια στους Πόντιους".
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής ΑΕ Ποντίων Κατερίνης)
"Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στη συνέχεια όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πετύχαμε δίκαια μια νίκη "χρυσάφι". Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και στο συνάδελφο και στην ομάδα του καλή συνέχεια.
Θα γίνουν κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τη γραμμή κρούσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: