Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΣΠ - ΚΥΠΕΛΛΟ - "Πάρτυ" του Αχιλλέα στη Λεπτοκαρυά...- Εύκολα το "εισιτήριο" ο Βατανιακός

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0 - 2
Το "δικό του" πάρτυ έστησε χθες το απόγευμα στην Λεπτοκαρυά ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που σημείωσε σπουδαία νίκη πρόκριση για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα ήταν καλά διαβασμένη, προηγήθηκε στο σκορ και με σωστή διαχείριση "έφτασε" σ' αυτό το 0 - 2 μέσα στην Λεπτοκαρυά, απέναντι στον Όλυμπο, με τους....
γηπεδούχους να μην μπορούν να δικαιολογήσουν την διαφορά της κατηγορίας που τους χωρίζει.

Στο 15' ο Μπαγγέας με σουτ - φάουλ "κεραυνό" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαλέσιου, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.
Και αφού στο 65' ο Καλαμπαλίκης πλάσσαρε πάνω στο σώμα του Μαλέσιου, ο Μπάκας στο 84' τελείωσε αριστοτεχνικά μία κάθετη πάσα του Μπαγγέα για το 0 - 2.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ίσαρης με βοηθούς τους κ.κ. Τόλιο και Γιαμούζη.
Οι Συνθέσεις των Ομάδων
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Μαλέσιος, Αρβανίτης (46' Γ. Παπαδόπουλος), Τιούτιος, Χατζής, Μπαλαμπάνης, Καζαμίας (62' Πάσχος), Σιαμήτρας, Μιχαλήτσιος (46' Μπαλαούρας), Μότσανος, Σαμανίδης, Μπακάλης.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Κουδουνάς, Μπαγγέας, Μ. Γεμενετζίδης (66' Τατόλας), Κουϊμτζίδης, Σιγαρτζίδης, Κόλα, Μπουργιάς, Τσαπράνης (82' Χαραλαμπίδης), Καλαμπαλίκης, Μπάκας (89' Μ. Καρυπίδης), Γιατζιτζόγλου.

Εύκολα το "εισιτήριο" ο Βατανιακός
23.12.2010 Αθλητισμός

Βατανιακός - ΓΑΣ Σβορώνος 4 - 0
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Βατανιακός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς επικράτησε της ομάδας του Σβορώνου με 4 - 0 τέρματα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης στο δημοτικό γήπεδο Βατάν χθες το απόγευμα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 10' το φάουλ του Ποτουρίδη πέρασε λίγο δίπλα απο την εστία του Σαρρή.
Στο 23' ο Δημόπουλος με πλασέ από πλάγια άνοιξε το σκορ για τον Βατανιακό.
Στο 37' ο Βατανιακός είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ραπτόπουλου.
Στο 40' ο Σαρρής νίκησε τον Κυπαρίσση σε τετ α τετ, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 50' ο Μαυρίδης ανατράπηκε από τον Κολαξίδη εντός περιοχής, με τον Ευθυμιάδη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυπαρίσσης που έκανε το 2-0.
Στο 53' ο Σακελλαρίδης βρήκε με ελεύθερο τον Ποτουρίδη, κι αυτός με πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-0.
Στο 60' η κεφαλιά-ψαράκι του Ι. Μυστακίδη πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Βατανιακού.
Στο 70' ο Δημόπουλος πλάσαρε, απέκρουσε όμως ο Σαρρής.
Στο 78' από σέντρα του Τσικαδέρη, ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Διαιτήτευσε ο κ. Ευθυμιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Λέφα και Φιρινίδη.
Οι συνθέσεις
Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης)
Σακελλαρίδης, Μπέης, Μίγκος, Κραγιόπουλος (60' Γιαπιτζής), Κωτσιόπουλος, Μαυρίδης, Σταλίκας (67' Τσικαδέρης), Ανδρονικίδης, Κυπαρίσσης (78' Μυστρίδης), Ποτουρίδης, Δημόπουλος.
Σβορώνος (Γιώτης Αμανατίδης)
Σαρρής, Θ. Παπαδόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Σιώκας (70' Μαργαρίτης), Κολαξίδης, Σκέντος, Τσέργας (70' Χ. Μυστακίδης), Σιδηρόπουλος (73' Αβραμίδης), Ζαπουνίδης, Ραπτόπουλος, Ι. Μυστακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: