Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πολύ κοντά σε Πέτρου ο Πιερικός

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010
Κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Άκη Πέτρου βρίσκεται ο Πιερικός. Οι Κατερινιώτες έχουν προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο στόπερ, τον οποίο γνωρίζει ο Σταύρος Διαμαντόπουλος από την... κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό Βόλου, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές δεν απέχουν πολύ από τη συμφωνία.
Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, ο Πέτρου, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Αναγέννηση Καρδίτσας, αναμένεται να έλθει στην Κατερίνη για να συζητήσει τις
λεπτομέριες συνεργασίας του με τον Πιερικό. Ο ποδοσφαιριστής φόρεσε στο πρώτο μισό της περιόδου τη φανέλα του Ιωνικού, από τον οποίο μένει ελεύθερος. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο, πιο πριν στον Ιωνικό, ενώ φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τέσσερα της Νίκης Βόλου. Το katerinisport.gr εδώ και πάρα πολλές μέρες σας είχε ενημερώσει για το γεγονός ότι προτεραιότητα για τους "μελανολεύκους" αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.
Από κει και πέρα, διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για τους παίκτες του Πιερικού, οι οποίοι εν συνεχεία θα πάρουν άδεια μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και επιστρέφουν στις προπονήσεις. Την ίδια μέρα θα χειρουργηθεί ο Γουσούλης που υπέστη ρήξη χιαστών, και αναμένεται να λείψει πάρα πολύ καιρό, γύρω στους 5-6 μήνες βγαίνοντας ουσιαστικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου. (katerinisport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: