Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Άρχισε να τρέμει ο Κάτσικας όταν τον στρίμωξαν οι βουλευτές...

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010



...και δεν είχε απαντήσεις για τα 200.000 ευρώ της Siemens!
Σε αδιέξοδο βρέθηκε, καταθέτοντας στην Εξεταστικής Επιτροπή για την Siemens, ο επιχειρηματίας Μάριος Κάτσικας.  
Aπέδωσε την ύπαρξη του εμβάσματος ύψους 200.000 ευρώ, το 2003, προς το....
λογαριασμό του στην Union Bancaire Privee στη Γενεύη από την εταιρεία Placid Blue, η οποία διακινούσε μαύρο χρήμα από τη Siemens, σε μία αγοραπωλησία ακινήτου που δεν έγινε αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα.
Είπε ότι είχε σκοπό να αγοράσει ένα σπίτι από...

 τον επιχειρηματία Μ. Παπαδογιαννάκη στην Αγία Μαρίνα, αλλά επειδή η συμφωνία χάλασε ο κ. Παπαδογιαννάκης του επέστρεψε τα χρήματα μέσω της Placid Blue.
Όμως όταν τον ρώτησε ο Δημ. Παπαδημούλης και άλλοι βουλευτές γιατί έγινε μέσω αυτού του τρόπου η επιστροφή, δεν είχε απαντήσει. Επίσης είπε ότι είχε δώσει τα χρήματα σε μετρητά (!)  και δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί δεν είχε έστω κάποιο παραστατικό που να αποδεικνύει ότι είχε κάνει πράγματι κάποια ανάληψη από τραπεζικό λογαριασμό για να τα δώσει στο φίλο του...
Υποστήριξε πάντως ότι όταν το 2008 αποκαλύφθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από την Placid Blue και ο λογαριασμός στην Ελβετία πάγωσε, ζήτησε από τον κ. Παπαδογιαννάκη να του βεβαιώσει εγγράφως, μέσω ιδιωτικού συμφωνητικού ότι τα χρήματα ήταν δικά του (δηλαδή του κ. Παπαδογιαννάκη), κάτι το οποίο και έγινε.
Ωστόσο, όταν οι ερωτήσεις έγιναν πιεστικές και δεν είχε πειστικές απαντήσεις άρχισε να τρέμει ενώ στην ερώτηση γιατί ο επίμαχος ελβετικός λογαριασμός επί χρόνια δεν είχε καμία "κίνηση" απάντησε με κομπασμό ότι ..."έχω πολλά λεφτά" και δεν χρειάστηκε χρήματα από εκεί!
http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_8762.html

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: