Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε τράπεζα


αστυνομίαΤα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε οδήγησαν έναν 50χρονο να λουστεί με βενζίνη και μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών να βάλει φωτιά στα ρούχα του μέσα σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο...
της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν ο επίδοξος αυτόχειρας, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπαλλήλων της τράπεζας που πρόλαβαν και βγήκαν έξω από το κατάστημα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και δυνάμεις της Πυροσβεστικής που πρόλαβαν και έσβησαν τη φωτιά από τα φλεγόμενα ρούχα του άνδρα, πριν αυτή αποβεί μοιραία για τον ίδιο.
Στη συνέχεια, έσβησαν και την φωτιά που είχε επεκταθεί και στο εσωτερικό της τράπεζας, η οποία , όμως, δεν είχε πάρει διαστάσεις.
Όσον αφορά στον 50χρονο, σύμφωνα με τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών, δεν φέρει εμφανή εγκαύματα.
Ο επίδοξος αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν πελάτης στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όπου συνέβη το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ- ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: