Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τι κρύβει ο τραπεζικός λογαριασμός 88167960;

Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2010


siemens5Πολλοί πόντοι έχουν φύγει από το πουλόβερ του σκανδάλου Siemens και όλα δείχνουν ότι το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται.
Στην Εξεταστική Επιτροπή φθάνουν πληροφορίες και μαρτυρίες, που συμβάλλουν στην διερεύνηση της υπόθεσης, αρκεί να ...γίνεται σωστή και υπεύθυνη εκτίμηση και αξιολόγησή τους.
Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού με στόχο την υποβάθμιση του έργου της Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ έγκυρη πηγή, ένα νέο πολύ σημαντικό στοιχείο λέγεται ότι θα προκύψει, από το άνοιγμα του λογαριασμού 88167960 στην ελβετική τράπεζα UBS που ανήκει σε γνωστό Έλληνα χρηματιστή.
Ο χρηματιστής κλήθηκε από την Εξεταστική Επιτροπή, αλλά δεν προσήλθε για σοβαρούς λόγους υγείας. Κατόπιν τούτου με απόφαση της Επιτροπής τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του δύο μέλη της, τα οποία, λόγω της κατάστασής της υγείας του, δεν κατέστη δυνατόν να μιλήσουν μαζί του.
Τώρα αναμένεται να μιλήσει ο λογαριασμός.

Όπως μας διαβεβαιώνει η πηγή μας, στο λογαριασμό αυτό εμβάσθηκε από Λέτσα τον Φεβρουάριο του 2000, ποσό 850.000 δολαρίων.
Το ποσό αυτό στη συνέχεια κατέληξε σε λογαριασμό γαλάζιου στελέχους, μετέπειτα κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. http://www.kentri.gr
  

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: