Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!

Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 
thumb
Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό σημαίνει, αν και ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα εντός 5 ημερών να καταθέσει έφεση και να προβεί σε αγώνα δρόμου ώστε να συμπληρώσει τα κενά της αίτησης, ότι ο.. «Γηραιός» του χρόνου μπορεί να αγωνίζεται στην 2η κατηγορία.
Με αφορμή τα παραπάνω αλλά και την εμφανή πρόθεση της Λίγκας –αν τελικά υποβιβαστεί ο Ηρακλής- να δώσει τη θέση στον Λεβαδειακό, ο οποίος την έχασε καθαρά μέσα στα γήπεδα, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε δριμύτατη ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «κατάπτυστη την απόφαση της Λίγκας» και ζητά «να δοθεί η θέση στην 4η ομάδα της Β΄ Εθνικής και όχι «να εξυπηρετηθεί επιλεκτικά το συμφέρον ενός μέλους του συνεταιρισμού των ομάδων».
Το μπέρδεμα όμως συνεχίζεται. Η επιτροπή απέρριψε και τους φακέλους των ΟΦΗ και Πιερικού κάτι που σημαίνει πως αν όντως υποβιβαστεί ο Ηρακλής, δεν θα υπάρχει ομάδα να ανέβει αφού ο Εθνικός (που επίσης μετέχει στα πλέϊ οφ) δεν κατέθεσε καν φάκελο δείχνοντας ότι δεν θέλει να παίξει στη Σούπερ Λίγκα…(ΠΟΝΤΙΚΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: