Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010
Ας ασχοληθούμε λοιπόν σήμερα και με πιο σοβαρά θέματα όπως λόγου χάρη τις καταγγελίες που έφτασαν στη στήλη για απανωτά κρούσματα διαρρήξεων στο μέγαρο Παπαγεωργίου στην πλατεία της... Κατερίνης.

Αναγνώστης, ιδιοκτήτης γραφείου καταγγέλλει πως τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει διαρρήξεις ..10 στον αριθμό παρακαλώ σε όλο το κτίριο.
Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες για παραμονή ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες χρηστών ναρκωτικών θέτει σε κίνδυνο όπως λένε την περιουσία τους.

Να επιληφθεί παρακαλώ αρμοδίως η αστυνομική υπηρεσία και επιπλέον θέτω το ερώτημα που μου έθεσε ο συμπολίτης μας να απευθύνω προς τη δημοτική αρχή. Δεν μπορεί να παρέμβει ο δήμος με κάποιο τρόπο σε αυτού του είδους τα πεπαλαιωμένα κτίρια που γίνονται καταφύγιο πάσης φύσεως παραβατικών ατόμων;
Το έθεσα.

Πάμε και παρακάτω. Κάτοικος στην περιοχή που βρίσκεται η κλινική Κωτακίδη μου αναφέρει ότι σε παρακείμενη πολυκατοικία έχει τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας και προκαλεί εύλογα τις ανησυχίες των περιοίκων.

Το θέμα δεν απασχολεί πρώτη φορά την τοπική επικαιρότητα. Ένα διάστημα οι προσφυγές και οι ενστάσεις εναντίον ιδιοκτητών ακινήτων που τοποθετούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας έδιναν κι έπαιρναν.
Να επιληφθεί η αρμόδια υπηρεσία και τελικά ρε παιδιά…εντάξει δύσκολοι καιροί οικονομικά, αλλά μην παίζουμε έστω και θεωρητικά με την υγεία των συνανθρώπων μας για κάποια ψωροευρώ.

Εντάξει, δεν αποδείχτηκε τίποτα προς το παρόν αλλά δεν είναι και τυχαίος ο θόρυβος. Στο τέλος-τέλος, όταν θα αποδειχθεί θα είναι αργά.

Θα επανέλθω στο θέμα λίαν συντόμως.

Δήλωση αναγκάστηκε να κάνει ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, προκειμένου να γλιτώσει από την παραφιλολογία, το κουτσομπολιό και ενίοτε τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχεται σχετικά με τα χρίσματα των υποψηφίων δημάρχων της Ν.Δ. στην Πιερία.

Δεν ξέρω πάντως καλό θα είναι όσοι επιχειρούν να είναι υποψήφιοι –γενικώς και ειδικώς- στις πλάτες άλλων, να μετρήσουν πρώτα τις δυνάμεις τους.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πιστός στις κομματικές διαδικασίες, όπως αυτές καθοριστούν προσεχώς. Τομεάρχης γαρ…

Πάμε τώρα και στην επικαιρότητα που θέλει να βγαίνουν τα μαχαίρια και στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε απευθείας μετάδοση.
Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Αμάν έκαναν να δουν πάλι εξουσία και τώρα πέσαν με  τα μούτρα…στη νομή της.

Τουτέστιν, σ’αυτές τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης θα γίνει του ανεξάρτητου το κάγκελο.
Μη χειρότερα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια παρακαλούσες να κατέβουν και τώρα σκοτώνονται.

Έμαθα ότι ο Μίλτος μίλησε για τους δημοσιογράφους πάλι. Αστο ρε Μίλτο. Ασχολήσου με όσα ξέρεις και άσε τον Τύπο και τους δημοσιογράφους στην ησυχία τους.
Αφού όποτε μιλάς εσύ, ανεβαίνουν οι δικές μας οι μετοχές στη συνείδηση του κόσμου.

Και πού είσαι….μην τρελαίνεσαι με την ελευθεροτυπία. Είμαι σίγουρη ότι μπορείς και χωρίς αυτή.
Αμετανόητος είσαι. Δεν έμαθες τίποτα από το δικαστήριο προχθές;

Καλή μας ημέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: