Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο Πιερικός Αρχέλαος έπαιξε μπάσκετ με το 2ο και 5ο Λύκειο Κατερίνης

ΠΕΜΠΤΗ 22-4-2010
Ανταποκρινόμενη στη δέσμευση για περισσότερο μπάσκετ, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε και πάλι το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το 2ο και 5ο Λύκειο Κατερίνης.
Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές, οι ...μαθήτριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι διευθυντές των δύο Λυκείων κ.κ. Αριστοτέλης Νούλας και Βασίλειος Μπιτόπουλος, υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας που επικεφαλής της ήταν ο κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος - υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Πιερικού Αρχελάου.
Τους καλαθοσφαιριστές Νίκο Βίλλα, Γιάννη Δαμαλή, Γιάννη Μητσάκη, Ορέστη Νίτσιο, Μιχάλη Παπαμιχαήλ, Γιάννη Ροδοστόγλου, Φάνη Τσαϊτουρίδη και Ανδρέα Ψαρόπουλο, συνόδευαν ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο team manager Χρήστος Χρηστίδης.
Όλοι τους είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παίξουν μπάσκετ με τους διψασμένους για αθλητισμό -και κύρια μπάσκετ- μαθητές, αλλά να συζητήσουν και για τη σχολική πρόοδό τους, αφού αυτό είναι και το πρώτο ζητούμενο.
Η χαρά των μαθητών και των καθηγητών από την παρουσία του Πιερικού Αρχελάου ήταν απερίγραπτη και όλοι καταχειροκροτούσαν τις προσπάθειες που γινόταν στο σχολικό γυμναστήριό τους, τόσο στον ολιγόλεπτο αγώνα, όσο και στα τρίποντα και τις βολές.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για την επιτυχημένη και πάλι αυτή κίνηση του Πιερικού Αρχελάου, οι συντελεστές της συνεργασίας, δήλωσαν:
Αριστοτέλης Νούλας - Διευθυντής 2ου Λυκείου Κατερίνης
«Η κίνηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πρέπει οι μαθητές μας να έρχονται σε επαφή με τους καλαθοσφαιριστές ώστε να προάγεται καλύτερα η αθλητική ιδέα.
Έτσι θα βλέπουν και οι νεότεροι ότι πρέπει να είναι κοντά στον αθλητισμό, καθώς και να διαπιστώνουν ότι μπορούν να έχουν και αυτοί εξέλιξη».
Βασίλειος Μπιτόπουλος - Διευθυντής 5ου Λυκείου Κατερίνης
«Τονίζω και πάλι ότι είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Πιερικού Αρχελάου και μακάρι οι εκδηλώσεις αυτές να γίνονται πιο συχνά, γιατί ο αθλητισμός ηρεμεί τα παιδιά.
Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα για την υλοποίηση της αρχικής δέσμευσης που δεν τίποτε άλλο από τη σημερινή απλή, αλλά ουσίας κίνηση».
Ξενοφών Μπαραλιάκος - Υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ Πιερικού Αρχελάου
«Κρατώντας την υπόσχεσή μας προς τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου και 5ου Λυκείου Κατερίνης, επισκεφθήκαμε και πάλι το σχολικό αυτό συγκρότημα διακατεχόμενοι από ιδιαίτερη χαρά, αφού το ενδιαφέρον τους για μας είναι μεγάλο.
Η επιθυμία των παιδιών να κάνουν και ένα ολιγόλεπτο παιγνίδι με την ανδρική μας ομάδα, έγινε πραγματικότητα. Αυτό γίνεται τόσο στο πλαίσιο της εποικοδομητικής μας συνεργασίας με τα σχολεία, όσο και για την ανάδειξη ταλέντων από την Πιερία.
Το στοίχημα για τη γενιά που μεγαλώνει είναι τεράστιο, αφού η νεολαία μας βομβαρδίζεται καθημερινά από πολλά μηνύματα και προκλήσεις και μακάρι αυτά τα εδώ τα παιδιά να έχουν το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό πρότυπο για το μέλλον τους».
Δημήτρης Γαλάνης - Προπονητής Πιερικού Αρχελάου
«Η σχέση ομάδας και νεολαίας είναι διαρκής και άμεση. Η ομάδα μας πρέπει να είναι κοντά στη νέα γενιά της Κατερίνης, γιατί μόνο έτσι η προσπάθειά μας μπορεί να έχει αντίκτυπο στην κοινωνία. Ευχαριστούμε τους διευθυντές των Λυκείων κ.κ. Αριστοτέλη Νούλα και Βασίλειο Μπιτόπουλο για την ανταπόκρισή τους, καθώς και τα παιδιά για τη ζεστή τους φιλοξενία».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές, οι καθηγητές και ο σύλλογος, ανανέωσαν την επόμενη συνάντησή τους που δεν είναι άλλη από τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής στην Κατερίνη μεταξύ της αγαπημένης τους ομάδας με την Αναγέννηση - Φλόγα Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: