Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010
Κρίση, κρίση, κρισάρα….και τα μυαλά στα κάγκελα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον επόμενο μήνα, πάντως προς το παρόν …το παλεύουμε κανονικά όμως.
Υπάρχει μια διάθεση να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις καταρχήν και κατά δεύτερον…να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ όλα τα θέματα που αφορούν την οικονομική κρίση.
Ακούστε τώρα κι αυτό.
"Το κέντρο Υγείας «φάντασμα» που εγκαινιάστηκε τον Ιούνη του 2009, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές και παρά τις διαβεβαιώσεις και .....αίολες υποσχέσεις του τότε Υπουργού κ. Αβραμόπουλου, δε λειτούργησε ποτέ, βρίσκεται στην Αντιμάχεια.
Πρόκειται για ένα πλήρως οργανωμένο αστικό κέντρο υγείας, εξοπλισμένο και σύγχρονο, αλλά στην Ελλάδα, τη χώρα των προσλήψεων, δεν υπάρχει προσωπικό για να στελεχώσει και να θέσει σε λειτουργία το κέντρο ...εδώ και 9 μήνες !!!
Το βίντεο αρχείου που δημοσιεύει η neakos.gr αφορά την προεκλογική επίσκεψη αστραπή του υπουργού για τα εγκαίνια και τις «μεταξωτές κορδέλες».
Από 'κει και πέρα  μην τον είδατε!
Ο νυν διοικητής του νοσοκομείου, ιατρός κ. Καμπανής κάνει έκκληση ακόμη σήμερα, 9 μήνες μετά κι ενώ το κέντρο θυμίζει «φάντασμα», για να στελεχωθεί και να λειτουργήσει το κέντρο, γνωρίζοντας ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα, πως έτσι θα αποφορτισθεί κατά πολύ το Νοσοκομείο της Κω και θα εξυπηρετηθούν καλύτερα αρκετοί ασθενείς».
Και προσπαθώ να θυμηθώ….βρε τι μου θυμίζει…τι μου θυμίζει. Θυμήθηκα. Τι θα γίνει ρε παιδιά με εκείνο το νέο νοσοκομείο Κατερίνης που κορδέλα μπορεί να μην κόψαμε αλλά το παραδώσαμε μετά βαΐων και κλάδων και Αβραμόπουλο πρώτο πλάνο και διαφημιστικά προεκλογικά φυλλάδια;
Θα λειτουργήσει ή θα γίνει της Αντιμάχειας.
Εμένα πάλι δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο….εκείνο που με τρώει είναι μην τυχόν και οι Πασόκοι νομίζουν ότι λειτουργεί…αν είδαν τα δημοσιεύματα των ημερών και δεν το λειτουργήσουν ποτέ.
Μην στείλουν και ασθενείς δηλαδή και γίνουμε ρόμπα.
Έκτακτη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου Πιερίας έχουμε σήμερα με τη συμμετοχή αρχαιολόγων και εκπροσώπων της Περιφέρειας και του υπουργείου Πολιτισμού.
Στόχος να προσπεραστούν τα προβλήματα που δημιουργούν οι αρχαιολόγοι…στην οικιστική και όχι μόνο ανάπτυξη της νότιας Πιερίας και όχι μόνο.
Βράσε όρυζα που λένε στο χωριό μου.
Χθες η τακτική συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου Πιερίας με ενδιαφέροντα θέματα και κυρίως κατολισθήσεις-κατολισθήσεις-κατολισθήσεις.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ρε παιδιά…μήπως να εκμεταλλευτούμε τις κατολισθήσεις;;; Πέσε από εδώ, πέσε από κει….μπορεί η Πιερία να μετατοπιστεί και να βρεθούμε λίγο πιο κάτω…πιο κοντά στην Αθήνα…να παρακάμψουμε Τέμπη και να είμαστε ευτυχισμένοι.
Ας βγούμε και θάλασσα μεριά δεν με χαλάει. Ας γίνουμε Ντουμπάι….ας γίνουμε και υποθαλάσσιοι.
Δεν θα έχουμε και διόδια.
Εκλογές στην ΟΝΝΕΔ και άρχισαν και προεκλογικές συναντήσεις. Χθες ο ένας εκ των …θα σας γελάσω …υποψηφίων κ. Χατζής στα γραφεία των νεολαίων της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης.
Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. την Κυριακή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όλοι οι γαλάζιοι επί ποδός.
Πάμε για άλλα.
Καλή μας ημέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: