Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Κώστας Κουκοδήμος: Απαιτούμε άμεσα μέτρα

KOYKODHMOS
Την αμέριστη συμπαράστασή του στους επαγγελματίες των παρολύμπιων περιοχών που επλήγησαν από το κλείσιμο των Τεμπών εξέφρασε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, στη συνάντηση που είχε με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα στο πολιτικό του γραφείο στο Λιτόχωρο.
Τα μέλη της Επιτροπής Γιώργος Μπούρος, Κεχαγιάς Γιώργος, Αγοραστός Θόδωρος, Κουτσιμανή Φανή και Ζαφείρης Κώστας εξέθεσαν στον κ. Κουκοδήμο τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το κλείσιμο της κοιλάδας των Τεμπών, το κόστος και τη ζημία που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και την ανάγκη ....λήψης άμεσων μέτρων για την ανακούφιση τους.
Αναφέρθηκαν ειδικότερα στα αιτήματά τους για την άμεση παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία, για την αντιμετώπιση από πλευράς πολιτείας των προβλημάτων που προέκυψαν στην περιοχή και για συγκοινωνιακές διευκολύνσεις (των ΚΤΕΛ και τουριστικών λεωφορείων) από τους παρακαμπτήριους δρόμους, έως το άνοιγμα της κοιλάδας των Τεμπών.
Ο κ. Κουκοδήμος από την πλευρά του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματα και την υποστήριξη του όπου κριθεί αναγκαίο για την προώθηση λύσεων.
Αναφέρθηκε επίσης στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε, τόσο στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, στην οποία μετέχει, όσο και στην ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Δ. Ρέππα, όπου τίθεται το θέμα της αποζημίωσης και της λήψης μέτρων για τους επαγγελματίες που πλήττονται από το κλείσιμο των Τεμπών.
Κλείνοντας ο βουλευτής Πιερίας επανέλαβε την συμπαράστασή του σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναληφθεί από την πλευρά της Συντονιστικής Επιτροπής. «Μέσα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, η Πιερία και η ευρύτερη περιοχή των Τεμπών πληρώνει το τίμημα και πολύ ακριβά. Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας, οφείλουμε να δώσουμε λύσεις, να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα», τόνισε ο κ. Κουκοδήμος.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: