Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2010


"Δεν πληρώνουμε" Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11:30 στη Θεσσαλονίκη
στην Πλατεία Αριστοτέλους στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου
Η μετάβαση θα γίνει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ που στηρίζει τη δράση μας
Φίλες και φίλοι,
Μετά από πρόταση της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας και της επιτροπής «Ακρίβεια - Διόδια STOP» από τη Θεσσαλονίκη, ο Μαραθώνιος ενημέρωσης των πολιτών για τα διόδια «Δεν πληρώνουμε» και η διανομή της κάρτας στους διερχόμενους οδηγούς στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας, αυτό το Σάββατο 30.01.2010 δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή η ομάδα μας  θα μεταφέρει τη δράση της στη Θεσσαλονίκη.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, η Επιτροπή Αγώνα κατά των διοδίων, το ΚΤΕΛ Πιερίας και  οι επιτροπές «Ακρίβεια - Διόδια STOP» Θεσσαλονίκης, οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίων των διοδίων το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11:30 στην Πλατεία Αριστοτέλους Θεσ/νίκης, άγαλμα Ελ. Βενιζέλου
Παρακαλώ, διαδώστε το!
Τη δράση του Σαββάτου στηρίζει το ΚΤΕΛ Πιερίας και αναλαμβάνει την μεταφορά των πολιτών του Νομού μας στη Θεσσαλονίκη.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 10:30 από το σταθμό των ΚΤΕΛ Κατερίνης και στις 11:00 από το Δημαρχείο στο Μακρύγιαλο
Φίλες και φίλοι,
Μετά τις χθεσινές, άκρως προκλητικές δηλώσεις του τέως Γ.Γ. του ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Μπαλτά στη ΔΙΟΝ τηλεόραση, ο οποίος για μια ακόμη φορά προσπάθησε να υποβαθμίσει τη νοημοσύνη των Πιεριαίων, διαπιστώνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού σε βάρος του συγκροτημένου αγώνα μας.
Οι δράσεις μας και η πανελλαδική συμμετοχή των πολιτών άρχισαν να τους ανησυχούν! Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες της να είναι και πάλι εκεί! Αναχώρηση στις 10:30 από τα ΚΤΕΛ Κατερίνης.
Η ΕΟΔνΠ ανέλαβε να στήσει συναρμολογούμενο κιόσκι στην Πλατεία Αριστοτέλους. Να έχετε όλοι τα μπλουζάκια της δράσης «Δεν πληρώνουμε»
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: