Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Έκλεισαν ξανά τον Προμαχώνα οι αγρότες και έστειλαν αντιπροσωπεία στα Μάλγαρα

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

http://troktiko.blogspot.com

Στα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης έχουν μεταβεί σήμερα τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών, που ανήκουν στους Αδέσμευτους Αγροτικούς Συλλόγους και...
συμμετέχουν στο μπλόκο του μεθοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών.
Σύμφωνα με το μέλος της επιτροπής, Στέργιο Λίτο, κατά τη σημερινή «προκαταρκτική», όπως τη χαρακτήρισε, συνάντηση με τους εκπροσώπους άλλων μπλόκων από τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, οι αγρότες θα διαμορφώσουν το πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.
Πρόσθεσε, όμως, πως και αύριο Σάββατο, θα υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών, που θα πραγματοποιηθεί στο Άγγιστρο Σερρών και κατά την οποία θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Τα αιτήματα τους, σύμφωνα με τον κ. Λίτο, θα σταλούν στην υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.
Εξάλλου, γύρω στο μεσημέρι, οι παραγωγοί έκλεισαν ξανά την οδική διέλευση στον Προμαχώνα, η οποία είχε παραμείνει ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Κλειστή παραμένει από χθες το απόγευμα και η Εγνατία οδός, στο ύψος του κόμβου των Κερδυλλίων, ενώ ανοιχτή είναι η παλιά εθνική Σερρών - Καβάλας. Μέχρι αυτήν την ώρα, ανοιχτή παραμένει και η εθνική Σερρών - Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: