Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Νέα διακοπή στη δίκη Κορκονέα Το δικαστήριο είχε αδυναμία να συνεχίσει τη διαδικασία την Παρασκευή, λόγω ανυπέρβλητου κολλήματος της εισαγγελέα έδρας κ. Βασιλικής Βλάχου

Νέα διακοπή στη δίκη Κορκονέα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2010

Διακόπηκε για τις 3 Φεβρουαρίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας για λίγες ημέρες η δίκη των ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για το φόνο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια.

Το δικαστήριο είχε αδυναμία να συνεχίσει τη διαδικασία την Παρασκευή, λόγω ανυπέρβλητου κολλήματος της εισαγγελέα έδρας κ. Βασιλικής Βλάχου.
Οπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της κ. Βλάχου έφυγε από ....τη ζωή αιφνιδίως σε επαγγελματικό ταξίδι του στην Κίνα.
Στη θέση της κας Βλάχου,  ανέβηκε στην έδρα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος είπε πως βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αναγγείλει το κόλλημα της εισαγγελέως έδρας.
Πολιτική Αγωγή και Υπεράσπιση τόνισαν στο δικαστήριο ότι βάσει του νόμου εφόσον έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, η Αρχή του Ενιαίου της Εισαγγελίας κάμπτεται και επομένως η δίκη ή πρέπει να συνεχιστεί με την ίδια Εισαγγελική Λειτουργό ή αλλιώς να αναβληθεί και η διαδικασία να ξεκινήσει από την αρχή με άλλη σύνθεση.
Η δίκη είχε διακοπεί από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και κατέθεσε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου κα Βέρτζιν Τσαλικιάν, πρώτη μάρτυρας της υπόθεσης.(ΕΘΝΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: