Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Θα τους κόψει...την πίτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.01.2010 |ΠΗΓΗ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα περάσει τα μηνύματα του στους παίκτες το μεσημέρι στου Ρέντη, όπου το κλίμα δεν θα θυμίζει σε τίποτα εκείνο των προηγούμενων ετών.
Αυτή τη φορά, η εκδήλωση του Ολυμπιακού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν αναμένεται με ενδιαφέρον απλά για το ποιος θα “πετύχει” το φλουρί. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” θα μιλήσει στους παίκτες και θα δώσει το στίγμα της ανασυγκρότησης, αφού προηγουμένως εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ενδέχεται να κάνει δηλώσεις και στους δημοσιογράφους μετά την εκδήλωση.
Στα υπόλοιπα θέματα του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη έχει προκύψει από την Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου. “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν θα βιαστούμε αν δεν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη”, δήλωσε ο προπονητής των “κόκκινων”, Ράφα Μπενίτεθ.
Σε τρείς αλλαγές στην πρώτη ενδεκάδα προσανατολίζεται ο Μπάντοβιτς για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ντάτολο, Ντούντου και Νταρμπισίρ αναμένεται να πάρουν τις θέσεις των Στολτίδη, Όσκαρ και Ντιόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: