Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Καταγγελίες καταπέλτης για τα "golden boys"

ΠΕΜΠΤΗ 22/10/2009

Καταγγελίες καταπέλτης μέσω του Flash 96 από το Μιχάλη Καρχιμάκη για μυθικές αμοιβές σε γαλάζια στελέχη του δημοσίου. Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε χαρακτηριστικά "τέρμα τα golden boys, κομμένα αυτά".
"Είναι αδιανόητο να υπάρχει νομικός σύμβουλος στον ΟΠΑΠ ο οποίος να αποχωρεί οικειοθελώς και να του δίνεται αποζημίωση για οικειοθελή αποχώρηση, επειδή ήθελε να φύγει με τη θέλησή του, 1,5 ........εκατομμύριο ευρώ. Είναι ανεπίτρεπτο στην Εθνική Ασφαλιστική να υπάρχει διευθυντικό στέλεχος που του καταγγέλλεται η σύμβαση…" είπε ο κ. Καρχιμάκης.
Ερωτηθείς εάν κάνει λόγο για τον Δημήτρη Παλαιολόγο, τόνισε: "Ναι. Διευθυντικό στέλεχος που του καταγγέλλεται η σύμβαση παίρνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση και επανέρχεται στην υπηρεσία ξανά με 15 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Και όχι μόνο αυτό, δεν μπορεί συγκεκριμένος υποδιοικητής μεγάλης τράπεζας να παίρνει μπόνους μετοχές αξίας 800 χιλιάδων ευρώ της Εθνικής, να παίρνει μάλλον δώρο 53 χιλιάδες μετοχές και να τις πουλάει σε έξι μέρες και να βγάζει 850 χιλιάδες ευρώ κέρδος. Δηλαδή, σε έξι μέρες κέρδισε όσα θέλει ένας κοινός θνητός μισθωτός να δουλεύει μισό αιώνα, πενήντα χρόνια".
Κληθείς να σχολιάσει το μισθό του προέδρου του ΟΠΑΠ, κ. Χατζηεμμανουήλ, σημείωσε: "500 χιλιάδες ευρώ. Ούτε να υπάρχει συνταξιούχος δικηγόρος, μέλος της Συμβουλευτικής, υποψήφιος της Συμβουλευτικής της Χούντας, να παίρνει 620 χιλιάδες ευρώ το χρόνο".
Ερωτηθείς ποιος είναι ο κύριος αυτός, είπε: "Ο προϊστάμενος των Νομικών Υπηρεσιών, Οικονόμου νομίζω". - ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: