Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

EUROPA LEAGUE: Κρίσιμη βραδιά για ΑΕΚ-ΠΑΟ

  ΠΕΜΠΤΗ 22/10/2009


Καθοριστικές αναμετρήσεις για τον στόχο της πρόκρισης δίνουν απόψε οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Europa League. Η ΑΕΚ παίζει στις 20.00 στη Λευκορωσία με την Μπάτε Μπορίσοφ και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 22.05 την Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ. Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤΕΝΝΑ.
Η ΑΕΚ θέλει θετικό αποτέλεσμα και ει... δυνατόν τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης και να αξιοποιήσει την πρόσφατη νίκη της επί της Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι υποδέχονται στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς την Έβερτον. Θυμίζουμε ότι η Εβερτον έχει 6 βαθμούς, η ΑΕΚ και η Μπενφίκα 3, η Μπάτε κανέναν.  Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με έναν επιθετικό, τον Νέμεθ, αφήνοντας στον πάγκο τον Μπλάνκο.
Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Στουρμ η οποία εδώ και επτά χρόνια δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας στην Ευρώπη σε δέκα σερί αγώνες. Ο Χενκ Τεν Κάτε αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα όλα τα πρώτα βιολιά της ομάδας, δηλαδή τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Ζιλμπέρτο και Σπυρόπουλο που δεν είχαν ξεκινήσει εναντίον της Καβάλας. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Γαλατά φιλοξενεί την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η Γαλατά έχει 4 βαθμούς, ΠΑΟ και Ντινάμο 3, η Στουρμ 1.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Λάτσιο με την Βιγιαρεάλ και της Φούλαμ με την Ρόμα.ΠΗΓΗ

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: