Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Επαφές των δελφίνων με στελέχη της Ν.Δ Συναντήσεις Μεϊμαράκη με τους τρεις υποψήφιους Συνεδριάζει η Επιτροπή Συνεδρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=90514

Σ' εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρώην υπουργού Άμυνας με τη Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ θα ακολουθήσει επαφή και με τον Δ. Αβραμόπουλο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κ. Μεϊμαράκη για δέσμευση των τριών φερομένων ως υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ στο θέμα της διαδικασίας. Άγνωστο εάν θα δει τον Α. Σαμαρά.

Την πρωτοβουλία του αυτή είχε προαναγγείλει από χθες ο πρώην υπουργός, ο οποίος, μιλώντας στο Alter, τόνισε ότι βασικό ζητούμενο είναι η ενότητα της παράταξης. Διευκρίνισε ότι η πρότασή του είναι να λειτουργήσει ως μεταβατικός πρόεδρος το πρόσωπο που θα εκλεγεί γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ, έτσι ώστε να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για συζήτηση επί των αιτίων της ήττας και της πολιτικής πλατφόρμας του κάθε υποψηφίου.

Ο κ. Μεϊμαράκης τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίσει εάν θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος. "Με ενδιαφέρει η φανέλα και όχι το περιβραχιόνιο του αρχηγού" τόνισε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο πρώην υπουργός θα έχει συνάντηση σήμερα και με τον Α. Σαμαρά.

Νωρίτερα σήμερα το γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη επισκέφθηκε και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ενώ ο Δ. Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Μιλτιάδη Έβερτ.

Στις 12 συνεδριάζει στη Ρηγίλλης υπό τον Δ. Σιούφα και η Εκλογική Επιτροπή της Ν.Δ. Ζητούμενο είναι εάν θα υπάρξει απόφαση για χρονική διεύρυνση του συνεδρίου πέραν της μιας ημέρας, ενώ μέσω συνεργατών ο κ. Καραμανλής διαμηνύει ότι στις 8 Νοεμβρίου αποχωρεί απο την αρχηγία.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: