Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Οι Αλβανοί που σπουδάζουν στην Ελλάδα μας θεωρούν εχθρούς τους!

ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 Από Ελλήνων Αφύπνηση

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τελειόφοιτους Αλβανούς φοιτητές του τομέα πολιτικών επιστημών.
Όπως θα διαπιστώσετε στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το περιοδικό "FANTOMAS" οι κατά τα άλλα Αλβανοί "φίλοι", για εμάς, θεωρούν την Ελλάδα ως τον νούμερο ένα εχθρό τους και το ζήτημα της Τσαμουριάς υποστηρίζουν πως θα πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα των θεμάτων των 2 χωρών.
Θεωρούν εμάς εχθρούς τους που τόσα χρόνια τώρα τους φιλοξενούμε στη χώρα μας, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε κονδύλια με σκοπό να αναπτυχθεί η χώρα τους, και αυτοί για όλα αυτά... μας θεωρούν εχθρούς.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Ελλάδα δεν έχει φίλους στην περιοχή, ή τουλάχιστον δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν. Όπως θα δείτε μπαίνουν και αυτοί στο κομμάτι των διεκδικήσεων έναντι της Ελλάδος μέσω... Τσαμουριάς.
Έχουμε λοιπόν...Οι Αλβανοί θέλουν το κομμάτι που θεωρούν ότι τους ανήκει λόγω Τσαμουριάς, που φυσικά και αυτό είναι ένα θέμα που αποδεικνύεται ότι και αυτοί είναι ανιστόρητοι...!
Οι άλλοι "φίλοι" μας οι Σκοπιανοί θέλουν τη Μακεδονία μας, ένα κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας μας και... αν τους κάτσει... και τη Θεσσαλονίκη.
Οι "φίλοι" Βούλγαροι από την άλλη πλευρά μας λένε πολύ ευγενικά λύστε τα θέματα σας με τα Σκόπια για να πάρουμε σειρά να θέσουμε και εμείς τα δικά μας, το άλλο μικρό κομματάκι της Μακεδονίας μας που μένει δηλαδή.
Οι ανατολών "φίλοι" Τούρκοι κάνουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο και όταν έχουν κέφια περνούν και μια βόλτα πάνω από την Αθήνα... διεκδικώντας συνεχώς τον χαρακτηρισμό και νέων γκρίζων ζωνών με σκοπό να έρθουν όλο και πιο μέσα στο Αιγαίο, ενώ διεκδικούν ανοιχτά πλέον δικαιώματα στη Θράκη.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο Έλληνες επιτέλους; Μήπως πρέπει να στείλουμε εκτός βουλής όλους αυτούς που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα 20 χρόνια και μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση;
Για να επιστρέψουμε στο θέμα της δημοσκόπησης σε Αλβανούς φοιτητές... διαβάστε την και θα καταλάβετε γιατί βγήκε η παροιμία "Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος"...
''ΚΡΑΧΤΗΣ''

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: