Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Συζητά και πάλι με τον Alpha η Ελλη Στάη


ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - contra.gr
Την επιστροφή της στον Alpha διαπραγματεύεται τις τελευταίες ημέρες η Ελλη Στάη.

Η δημοσιογράφος συζητά με τη νέα ιδιοκτησία του σταθμού, καθώς και με τον Γενικό Διευθυντή κ.. Μωραϊτη, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με το κανάλι της Κάντζας, αυτή τη φορά παρουσιάζοντας μία εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή.

Ο αναβρασμός που επικρατεί στο κανάλι το τελευταίο διάστημα καθυστερεί την λήψη μίας συγκεκριμένης απόφασης, η οποία σε κάθε περίπτωση δεν θα παρθεί εν βρασμώ. Ωστόσο, συνδετικός κρίκος για την επικοινωνία της Ελλης Στάη με τη νέα ιδιοκτησία του Alpha φαίνεται ότι είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος είναι και στενός της φίλος εδώ και χρόνια.

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο

Την ίδια στιγμή, το κεντρικό δελτίο του σταθμού αλλάζει ώρα και παρουσιαστή. Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, το κεντρικό δελτίο του Alpha θα μεταδίδεται στις 19:00, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ και όχι τη Ρίτσα Μπιζόγλη.

Οσο για τις αποχωρήσεις, αυτές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Στελέχη που εργάζονταν για χρόνια στο κανάλι, όπως η Ελένη Καλογεροπούλου, η Βασιλική Παναγιωτοπούλου και ο Κώστας Βαξεβάνης, αποτελούν παρελθόν για το κανάλι της Κάντζας.

''ΚΡΑΧΤΗΣ''

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: