Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Αποκλειστικό - προσεχώς "συνέταιροί" Ντέμης, Ζήκος ΚΑΙ... Κόκκαλης!



ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Τις νέες σελίδες της επαγγελματικής τους καριέρας στη μετά ΑΕΚ εποχή ετοιμάζονται να ";γράψουν";, ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Άκης Ζήκος. Σε αυτή την προσπάθεια τους, μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportnet, οι δύο πρώην ";κιτρινόμαυροι"; θα έχουν την υποστήριξη και του Σωκράτη Κόκκαλη, αποδεικνύοντας πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ικανά να παραμερίσουν τις όποιες ";συγκρούσεις"; υπήρχαν με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, την εποχή που ο μεν Ντέμης ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ, ο δε Ζήκος, φορούσε την φανέλα με τον ";δικέφαλο";.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι Νικολαϊδης και Ζήκος, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας εταιρίας ";μάνατζμεντ";, η οποία θα εκπροσωπεί αθλητές αλλά και καλλιτέχνες!
Οι δύο άνδρες, τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψαν στο Λονδίνο, γι'αυτό τον σκοπό, όπου και συναντήθηκαν με στελέχη ανάλογων εταιριών, ώστε αφενός μεν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για το νέο τους εγχείρημα, αφετέρου δε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις των συγκεκριμένων στελεχών για το ενδεχόμενο να απασχοληθούν στη νεοσύστατη εταιρία.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Νικολαϊδης-Ζήκος, έχουν κάνει ήδη κρούσεις σε ";μεγάλα"; ονόματα, του αθλητικού αλλά και καλλιτεχνικού χώρου, ώστε η ανακοίνωση της δημιουργίας της εταιρίας να συνοδευτεί με την ανακοίνωση συμφωνιών, που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Παρά το γεγονός ότι κάποιοι θα θεωρούσαν βέβαιη την εκπροσώπηση της Δέσποινας Βανδή από την εταιρία του συζύγου της, η γνωστή τραγουδίστρια, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη ΗΕΑVEN αφού οι δύο πλευρές δεσμεύονται με πολύ ισχυρό συμβόλαιο.
Αντίθετα, ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αναμένεται να εκπροσωπηθούν από την εταιρία των Νικολαϊδη-Ζήκου, με τον Ισμαέλ Μπλάνκο να θεωρείται ένα από τα πρώτα ονόματα που θα έχει η λίστα της εταιρίας.
Όσο για τον Σωκράτη Κόκκαλη... Οι πληροφορίες του Sportnet, αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί για τα σχέδια των δύο ανδρών, με τους οποίους έχει αποφασίσει να υπάρξει συνεργασία. Τόσο σε θέματα (μεταγραφικά, διαφημιστικά κ.α) του Ολυμπιακού, όσο και στις υπόλοιπες εταιρίες του προέδρου των ";ερυθρολεύκων";, που προφανώς εμπιστεύεται τις ";φρέσκες"; ιδέες των δύο πρώην ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες προσεχώς...
Νίκος Συρίγος
''ΚΡΑΧΤΗΣ΄΄ kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: