Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στο "σκαμνί" Βέροια κι Εργοτέλης για πιθανή χειραγώγηση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

 

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League θα βρεθούν την προσεχή Πέμπτη (5/2) η Βέροια και ο Εργοτέλης, κατηγορούμενες για χειραγώγηση των αγώνων τους με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.....

Οι "ύποπτες" αναμετρήσεις είναι οι Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 (4η αγωνιστική), Εργοτέλης-Ολυμπιακός 2-3 (7η αγωνιστική) και ΠΑΟΚ-Βέροια (8η αγωνιστική).
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ενήργησε με βάσει τις επίσημες εκθέσεις που αποστέλει η UEFA στις Ομοσπονδίες και αφορούν κυρίως τη στοιχηματική δραστηριότητα στον εκάστοτε αγώνα.
Σύμφωνα με τις εκθέσεις, η ομάδα της Ημαθίας κι εκείνη της Κρήτης "έκατσαν" να χάσουν, χωρίς απαραιτήτως να έχουν γνώση γι' αυτό οι δύο διεκδικητές του τίτλου, εξ ου και ο λόγος που σε απολογία κλήθηκαν μόνο οι πρώτες.
Η Βέροια κλήθηκε επίσης για τη συμπεριφορά των οπαδών, όπως επίσης οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.
Παράλληλα ενώπιον της Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ διότι "βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθ. πρωτ. 1041/29-1-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο κοινοποιείται στην Επιτροπή μας και σας το κοινοποιούμε συνημμένο στην παρούσα,  καλείστε ενώπιόν μας την Πέμπτη 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτιοι  για την μη τέλεση του αγώνα της ομάδας σας, ο οποίος είχε ορισθεί να τελεστεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την 1-2-2015 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ήτοι για πειθαρχικές παραβάσεις που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3, 4 και 10 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο".
http://www.contra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: