Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Σκόκο και Μπεν Αρφά... γυρίζουν στον Θρύλο

Σκόκο και Μπεν Αρφά... γυρίζουν στον Θρύλο
Σκόκο και ο Μπεν Αρφά, που είχαν απασχολήσει τον Ολυμπιακό και πριν από πέντε χρόνια...
επιστρέφουν ως μεταγραφικοί στόχοι.
Ο Νάτσο Σκόκο, του οποίου το όνομα για να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό ακούγεται από τον καιρό που ανήκε στην ΑΕΚ (2008-2011), αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, θέλει να φύγει από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, με την οποία την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είχε πετύχει 33 γκολ σε 61 αγώνες. Το κλίμα στην ομάδα του είναι βαρύ για τον 29χρονο μεοσεπιθετικό και το όνομά του προτάθηκε εκ νέου στους «ερυθρόλευκους», ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο Γκαλέτι μίλησε με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του, που στο μισό της περσινής χρονιάς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στη Σάντερλαντ (6 ματς), στον Β. Μαρινάκη. Το πρόβλημα ίσως είναι το γεγονός ότι η Νιούελς έδωσε το καλοκαίρι περίπου 3 εκατ. € για τον επαναπατρισμό του.
Ο δεύτερος στόχος είναι ο Γάλλος (με ρίζες από την Τυνησία) Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος το 2010 είχε φτάσει μια ανάσα από το λιμάνι. Τότε λέγεται πως οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν στη Μαρσέιγ 8εκατ. €, αλλά ο γαλλικός σύλλογος αρνήθηκε να τον παραχωρήσει. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής με τον άστατο χαρακτήρα φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Χαλ από τη Νιουκάστλ, αλλά είναι πιθανό τον Γενάρη να επιστρέψει στους «ανθρακωρύχους», που θα ψάξουν να τον παραχωρήσουν εκ νέου ως δανεικό. Στα υπόψη παραμένει και ο Ισπανός Πέδρο Λεόν και ήδη έχει γίνει κρούση στη Χετάφε.
Επίσης, εξετάζεται πολύ σοβαρά, με εισήγηση του Γκαλέτι, και ο 22χρονος Αργεντινός Μεντόζα της Χιμνάσια. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο ταλέντο, που μπορεί να εξελιχθεί σε σούπερ μεταγραφή, αλλά σίγουρα θα θέλει χρόνο για να εγκλιματιστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Για το κέντρο της άμυνας παραμένει βασικό φαβορί ο Μπρούνο Αλβες. Ο Ολυμπιακός, που θέλει να τον έχει κλείσει μέχρι μεθαύριο, όταν και θα αποχαιρετήσει ο Αμπιντάλ, έχει προτείνει στη Φενερμπαχτσέ να τον αποκτήσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και να μπει οψιόν αγοράς ή τη λύση της συνιδιοκτησίας, αγοράζοντας το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ανταλλαγή με τον Ντουρμάζ. Αντίθετα, από τον Ολυμπιακό διέψευσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τους Χριστοδουλόπουλο, Τοροσίδη. Ο Ολαϊτάν νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, όπως δήλωσε και στη NOVA. «Εχω ενσωματωθεί στην ομάδα και περιμένω να έρθει η σειρά μου. Οποτε αποφασιστεί να μπω στην αποστολή θα είμαι έτοιμος. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά στη ζωή μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι ευγνώμων στον Θεό που έχω μια δεύτερη ευκαιρία», υπογράμμισε ο... ατρόμητος Νιγηριανός.
Ο Μίτσελ χαρακτήρισε μονόδρομο τις νίκες με Πανιώνιο και Καλλονή, ενώ αναφερθείς στον Κολοβό τόνισε πως είναι πιθανό την επόμενη χρονιά να επιστρέψει στο Ρέντη.
Το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο για τον Αμπιντάλ, ενώ μεθαύριο (1 μ.μ.), σε συνέντευξη Τύπου, θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 17/12/2014

Γ. ΛΑΒΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: