Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

«Δεν υπάρχουν εσωτερικά θέματα του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εξωτερικά του ΠΑΣΟΚ με τα οποία δεν ασχολούμαστε». Αυτή ήταν η απάντηση του ..
Ευάγγελου Βενιζέλου όταν ρωτήθηκε για τα εσωτερικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ μετά την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου.
Μ αυτή την αποστροφή του ο Βενιζέλος ουσιαστικά θέτει εκτός ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου, που απλά σημαίνει ότι άνοιξε ο δρόμος για τη δημιουργία νέου κόμματος. Ο ΓΑΠ και οι υποστηρικτές του, θέλουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία και θα περιμένουν σε μία επικαιροποημένη πρόταση του Γιώργου για συνέδριο και εκλογή αρχηγού απο τη βάση.Σε περίπτωση άρνησης εκ νέου του Βενιζέλου, είναι έτοιμα όλα για τη δημιουργία του νέου κόμματος.Με δεδομένο και την ετοιμότητα και τη στήριξη πολλών παλιών στλεχών, αλλά καιτη δημιουργία ενός διαδικτυακού κινήματος νέων στελεχών και υποστηρικτών, ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει θετικά την ίδρυση νέου κόμματος, το οποίο κάποιες δημοσκοπήσεις το τοποθετούν ήδη στο 10%.
Φημολογείται ότι υπάρχει ένοτη ανησυχία στη Χαριλάου Τρικούπη και νηφάλια στελέχη περι τον Βενιζέλο τον προτρέπουν να ρίξει νερό στο κρασί του.
Αλλά αυτό δέν φαίνεται να γίνεται. Στηνπλευρά Παπανδρέου πιστεύουν ότι ο λαός που στήριζε ΠΑΣΟΚ και τώρα ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ ή στηρίζει κινήσεις αλλά και το κόμαμα ΠΟΤΑΜΙ, θα στηρίξουν το νέο κόμμα.Ολα είναι ε΄τοιμα και η διακήρυξη και το όνομα και πιστεύουν ότι θα προλάβουν ακόμη και σε πρόωρες εκλογές, αφού γίνονται κινήσει και στελέχωσης ψηφοδελτίων.
http://kraxtis-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: