Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αποφυλακίζεται ο Στ. Μπούκουρας

Δεκτό έκανε το αίτημα αποφυλάκισης του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα το Συμβούλιο Εφετών που υιοθέτησε την πρόταση της..
εισαγγελέως για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της εγγυοδοσίας των 10.000 ευρώ.
«Το Συμβούλιο Εφετών ομόφωνα απεφάνθη με βούλευμά του τη μη παράταση της προσωρινής κράτησης του κ. Μπούκουρα, δεχόμενου ότι  μετά την ουσιαστική αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων. Είναι μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του για την απόδειξη της αθωότητας του», δήλωσε η συνήγορός του Βάσω Πανταζή.
Θέμα χρόνου το βούλευμα για τη Χρυσή Αυγή
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση βουλεύματος για την παραπομπή ή μη και ποιων κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας και νυν προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνώ  Ισίδωρος Ντογιάκος  με την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο έχει ζητήσει  να παραπεμφθούν σε δίκη 70 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και 18 βουλευτές του κόμματος, για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
newsroom naftemporiki.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: