Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ «Την κάρφωσα στην καρδιά και είδα το βλέμμα της να παγώνει»

Μόνο ως ανατριχιαστική μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει την ομολογία του 33χρονου Ν. Αβραμίδη, ο οποίος δολοφόνησε άγρια με 2 μαχαιριές στην καρδιά την σύντροφό ..του Μαρίνα Κουκουλιάτα στην Κατερίνη.
Ο 33χρονος στη συνέχεια, έκρυψε για έξι ολόκληρους μήνες το άψυχο σώμα της σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Κατερίνη, όπου πριν είχαν κάνει έρωτα.
«Η Μαρίνα, όπως ήμαστανξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά και προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της πήρα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα με αυτό πάνω της και κάρφωσα το μαχαίρι στο στήθος της, στο σημείο, όπου βρίσκεται η καρδιά. Την κάρφωσα μια φορά και αφού είδα να χάνεται και το βλέμμα της να παγώνει, έβγαλα το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά στο ίδιο σημείο. Αφού είδα ότι είχε πλέον πεθάνει, την έντυσα και έφυγα, αφήνοντάς την εκεί», ανέφερε ο 33χρονος κατά την απολογία του, αποδίδοντας την αποτρόπαια πράξη του στην εξάρτηση και των δύο από τα ναρκωτικά.

«Αγαπούσα τη Μαρίνα και δεν ήθελα το κακό της. Ήθελα να ζήσουμε μαζί, μακριά από τα ναρκωτικά και γι’ αυτό έγιναν όλα», υποστήριξε. Στην ανατριχιαστική του ομολογία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς γνωρίστηκε με την άτυχη κοπέλα και πώς τελικά έφτασε στο σημείο να της αφαιρέσει τη ζωή.

«Την γνώριζα από το σχολείο και το τελευταίο διάστημα είχαμε και δεσμό, ενώ ήταν και η ίδια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Το μοιραίο βράδυ της 24ης Ιουνίου και γύρω στις 18:00 συναντηθήκαμε με την Μαρίνα στο σπίτι της, απ’ όπου την πήρα με την μοτοσικλέτα μου, αφού έτσι είχαμε κανονίσει. Πήγαμε βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας και όταν νύχτωσε, πήγαμε σε μια εγκαταλειμμένη μονοκατοικία στην αρχή της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε. Κάναμε αρχικά χρήση της ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια κάναμε έρωτα», είπε ο 33χρονος και συνέχισε:

«Αφού τελειώσαμε και η ώρα ήταν περίπου 21:30 τσακωθήκαμε γιατί η Μαρίνα έβγαλε μια καρτέλα με χάπια και κατανάλωσε τέσσερα με πέντε δισκία. Εγώ ήθελα να κόψουμε τα χάπια και να είμαστε μαζί, ενώ η Μαρίνα δεν τα σταμάταγε κι αυτός είναι και ο λόγος που τσακωθήκαμε».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η άτυχη κοπέλα τον κατηγόρησε ότι είπε στη μητέρα της πως της είχε κλέψει χρήματα για να αγοράσει χάπια, όμως όπως είπε, εκείνος το έκανε για να την αναγκάσει να τα κόψει.

Η μητέρα πάντως της κοπέλας, τον χαρακτηρίζει «κτήνος» και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Πηγή: ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια: