Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αβέβαιος ο Καμμένος για το αν όλοι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν στην τρίτη ψηφοφορία

Πάνος Καμμένος «Είναι δύσκολο με δεδομένη την [παρούσα] κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος απαντώντας σε σχετικό ..
ερώτημα των «Financial Times» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Αβέβαιος για το αν όλοι οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα μείνουν πιστοί στην κομματική γραμμή για μη ψήφιση Προέδρου Δημοκρατίας στην κρίσιμη τρίτη ψηφοφορία (29 Δεκεμβρίου) εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Financial Times».
«Είναι δύσκολο με δεδομένη την [παρούσα] κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα. Προσέθεσε όμως πως «όλοι πρέπει να μείνουμε πιστοί στην εντολή κατά της λιτότητας που μας έδωσε ο ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές».
Παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως οι ΑΝΕΛ βρίσκονται επικίνδυνα κοντά στο όριο του 3% για είσοδο στη Βουλή, ο κ. Καμμένος δήλωσε βέβαιος πως σε ενδεχόμενες εκλογές το κόμμα θα μπορέσει να κερδίσει το 6-7% της λαϊκής ψήφου, και συνεπώς θα αποσπάσει έως και 20 έδρες.
Επανέλαβε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουν εκλογές καθότι πιστεύουν πως «χρειάζεται νέα οικονομική πολιτική, συμπεριλαμβανομένης αναδιάρθρωσης του [δημόσιου] χρέους», ενώ παράλληλα τόνισε πως «δεν είναι δυνατό να έχεις τη χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία να κυβερνάται μέσω e-mail» από τη Γερμανία.
Σχόλιο Χαϊκάλη
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Παύλος Χαϊκάλης, ανέφερε ότι, εξ όσων γνωρίζει, μέχρι στιγμής η απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να κατέβουν «συμπαγείς» κατά της εκλογής Προέδρου.
«Χθες κάναμε Κοινοβουλευτική Ομάδα και συζητήσαμε όλα τα δεδομένα όπως και ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις ο κόσμος δε θέλει εκλογές», δήλωσε ο κ. βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Πρόσθεσε ότι υπάρχουν ψηφοφόροι μας που ζητούν «να φύγει αυτή η κυβέρνηση» και άλλοι που ζητούν να ψηφίσουμε Πρόεδρο για να παραμείνει. «Οι πιο πολλοί μας ζητούν να φύγει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: