Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΑΕΚ: Το ψηφοδέλτιο για την... αναγέννηση

http://img.protothema.gr/FE0D919AF0F778B3A694DBE7EA9F54C0.jpg 
Τρίτη 04 Ιουνίου 2013
Εβδομάδα εξελίξεων είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ, οπότε και αναμένεται η επισημοποίηση της «εποχής Μελισσανίδη». Το πρώτο βήμα θα...
γίνει την Παρασκευή, με τη Γ.Σ. στην ΠΑΕ, όπου θα ληφθεί η απόφαση για την είσοδό της  σε καθεστώς εκκαθάρισης. Την Κυριακή θα ακολουθήσουν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής, όπου ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος αναμένεται να πάρει το χρίσμα, έχοντας  την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Χθες ήταν η τελευταία ημέρα καταβολής των ψηφοδελτίων και εκτός από την «Αναγέννηση της ΑΕΚ», του κ. Κοτσάτου, μεμονωμένα υποψηφιότητα έθεσαν και οι Δημήτρης Γεωργαντζόγλου, πρώην παράγοντας στο μπάσκετ και Χαρίδημος Μανουσάκης, πρώην μέλος του Δ.Σ., διεκδικώντας μια από τις 15 θέσεις του νέου Δ.Σ.
Τα ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο «Αναγέννηση για την ΑΕΚ», που λογικά θα επικρατήσει είναι τα εξής: Κοτσάτος, Αγγελόπουλος, Αλεξίου, Ανατολιωτάκης, Ασλανίδης, Βάσσιος, Δεληδελιώτης, Καρρέρ, Κατσαδήμας, Λαζόπουλος, Μάρκου, Μπέρκοβιτς, Νταγιάκος Σ. Ντικιάδης, Ντόνας, Παπαϊωάννου, Ποτού, Χατζηκομνηνός, Χατζηπαντελής, Χήνας Γ.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Αρμπής, Σταματιάδης Δ.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: