Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Εμπρός αετέ… Δικέφαλε!» Ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Σέκου Ολίσε φώναζαν αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας στο πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ στην επιστροφή από τα Γιάννινα

Τρίτη 04 Ιουνίου 2013

Αναλυτικά το κείμενο και το video που «ανέβηκε» στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ:

Η λήξη των φετινών Playoffs βρήκε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία να πανηγυρίζουν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα. Η λήξη μιας περιόδου που διήρκεσε πάνω από 11 μήνες είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, δυσκολίες, αποκλεισμούς, αμφισβήτηση, αλλά και χαρές, όπως αυτή στο φινάλε του μαραθώνιου. Την τελευταία αγωνιστική των Play off  της Super League επιτεύχθηκε και ο στόχος που είχε τεθεί για το πρωτάθλημα.
O ΠΑΟΚ έσπασε την «κατάρα» των ομάδων που τερματίζουν δεύτερες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν καταφέρνουν να κατακτήσουν την πρωτιά στα Play off, όπως συνέβη με την ΑΕΚ το 2008, τον ΠΑΟΚ το 2009 και τον Ολυμπιακό το 2010 (τα είχε καταφέρει το 2011 και πέρυσι  ο Παναθηναϊκός) και όπως ήταν αναμενόμενο το τελικό αποτέλεσμα έφερε τη σχετική ευφορία και ανακούφιση.
Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ και κόπασαν σχεδόν με την είσοδο της ομάδας στα αποδυτήρια. Το καλό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που τους κράτησε ενωμένους και χωρίς προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν φάνηκε και κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο στο πούλμαν της αποστολής που αποτύπωσε τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Sekou Oliseh να φωνάζουν αγαπημένα συνθήματα της κερκίδας!

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: