Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Είμαστε έλληνες Πιεριείς και αγαπάμε την Πατρίδα μας»

Τρίτη 04 Ιουνίου 2013
Ο εκπρόσωπος της αναδόχου που μίσθωσε το κάμπινγκ στη Σκοτίνα Γιώργος Σπυριδόπουλος μιλά στο katerini-News για τη μεγάλη επένδυση.
Ιδιαίτερα ...
ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα προσπαθειών που διήρκεσαν περίπου 4 χρόνια, δηλώνει ο εκπρόσωπος των Γ.Δεληγιαννίδη και Χ. Χιονίδη στους οποίους περνά η εκμετάλλευση του κάμπινγκ στη Σκοτίνα Πιερίας. Όπως είπε στο Katerini – news ο κ. Σπυριδόπουλος, πρόκειται για μίσθωση του ακινήτου και όχι ιδιωτικοποίηση καθώς το συμβόλαιο προβλέπει τη μίσθωση για 60 χρόνια με το ποσό των 240 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Όπως μας εξήγησε μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και να λειτουργήσει πλήρως ο χώρος, το ποσό αυτό θα μειωθεί κατά το ήμισυ.
Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου και της αναδόχου του σχετικού διαγωνισμού, Ένωσης Φυσικών Προσώπων «Γ. Δεληγιαννίδη-Χ. Χιονίδη» και καταβλήθηκε  το ποσό των 420 χιλιάδων ευρώ.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Σπυριδόπουλος τόσο ο ίδιος όσο και οι κ.κ. Δεληγιαννίδης και Χιονίδης κατάγονται από την Πιερία και συγκεκριμένα από την Κατερίνη, και η αγάπη για τον τόπο τους παραμένει το ίδιο ζωντανή παρά τα χρόνια που λείπουν στο εξωτερικό. «Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στη χώρα μας γα το καλό μας της πατρίδας μας» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σπυριδόπουλος σχολιάζοντας την γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις σε ότι αφορά τη δημόσια διοίκηση.
Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών σε πρώτη φάση προβλέπει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν όλες οι παρεμβάσεις μέχρι και 6 χρόνια, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Σπυριδόπουλο οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πολύ νωρίτερα. Είναι βέβαιο πως του χρόνου θα λειτουργήσει το κάμπινγκ και η παραλία καθώς για φέτος  χρόνος δεν είναι σύμμαχος τους.
 Στην επένδυση προβλέπεται η δημιουργία σύγχρονων τουριστικών υποδομών με ξενοδοχείο 5 αστέρων, κάμπινγκ,  συνεδριακό  κέντρου  και μια σειρά εγκαταστάσεων που θα αφορούν τον αθλητισμό τον πολιτισμό και τις τέχνες.
Μια σημαντική παράμετρος βεβαίως είναι και οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από μια τόσο μεγάλη επένδυση τόσο κατά τη διάρκεια των κατασκευών,  όσο και από τη  λειτουργία όλων των υποδομών που θα αναπτυχθούν. 

ΠΗΓΗ:http://www.katerini-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: