Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πρόταση Μπίστη: Ενιαία παράταξη με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Τρίτη 04 Ιουνίου 2013
Υπέρ της δημιουργίας μίας νέα κεντροαριστερής παράταξης, στην οποία θα συμμετέχουν από κοινού το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, τάχθηκε με άρθρο στη Μεταρρύθμιση ο Νίκος Μπίστης, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και...
νυν αλλά αποστασιοποιημένο της ΔΗΜΑΡ. 
«Ο τόπος χρειάζεται μια νέα και ενιαία μεταρρυθμιστική παράταξη, από τους σοσιαλδημοκράτες και τους λογικούς αριστερούς, μέχρι τους λογικούς φιλελεύθερους και τους λογικούς οικολόγους, ένα Μέτωπο Λογικής - και το χρειάζεται τώρα. Συνθηματοποιώντας, θα έλεγα ‘στην ενότητα η δύναμη, στην ανανέωση η ελπίδα’», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ, υποστηρίζει πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να συμβάλλει στη συσπείρωση του ευρύτερου μεταρρυθμιστικού χώρου, αντί «να τσιμπολογάει απελεύθερους Πασόκους, που είναι ζήτημα αν φέρνουν τις ψήφους της οικογένειάς τους».
Ως προς το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει πως έχει περάσει το σημείο μηδέν, πέρα από το οποίο ό,τι και να λέει η ηγεσία του, δεν ακούγεται.
Κατά τη γνώμη του, αν δεν προχωρήσει το εγχείρημα, «θα ενισχυθούν ακραίες και “παλαβές” πολιτικές δυνάμεις και συμπεριφορές, η καρικατούρα δικομματισμού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα εδραιωθεί και η Χρυσή Αυγή, ισχυροποιημένη, θα ελλοχεύει».
«To Φθινόπωρο πρέπει να είμαστε έτοιμοι», καταλήγει.
Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: