Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Λοβέρδος: Βουλευτές - "βρεγμένες κότες"

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010  
Την εκτίμηση ότι ο προϋπολογισμός που υπερψηφίστηκε στη Βουλή θα εφαρμοστεί, έκανε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σημειώνοντας ότι ακόμη και αν ήταν ...βουλευτής θα τον στήριζε.
Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash, τόνισε: «Περιμένω την εφαρμογή του προϋπολογισμού. Είναι καλό γιατί πάρα πολλές φορές, αν όχι όλες, οι προϋπολογισμοί του ελληνικού κράτους ήταν θεωρίες. Τώρα στοχεύουμε σε κάτι και επιδιώκουμε να το πραγματοποιήσουμε. Θα στήριζα την κυβέρνηση και από τα έδρανα της Βουλής. Σ’ αυτή τη φάση της μεγάλης κρίσης το πιστεύω, δεν κάνω κάτι επειδή πρέπει. Ίσως συμβιβάζομαι με ορισμένες κομματικές καταστάσεις αλλά ο συμβιβασμός στην πολιτική είναι ένα καλό εργαλείο, ειδικά στα μεγάλα κόμματα».


Ωστόσο, άφησε και κάποιες αιχμές κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που εμφανίζονται να διαφωνούν λέγοντας: «Με πολύ μεγάλη ένταση, για να μην πω φανατισμό, στηρίζω την κυβερνητική πολιτική. Αναγνωρίζω τα λάθη και τις καθυστερήσεις μας, υπογραμμίζω όμως ότι έχουμε βοηθήσει στη σωτηρία της χώρας κι έχουμε βοηθήσει την Ελλάδα να βρει έναν δρόμο.


Μπορεί αυτός ο δρόμος για πρώτη φορά να είναι σε βάρος της παρούσας γενιάς, αλλά είναι υπέρ των επομένων γενεών. Γι’ αυτό και διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σαν βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι γι’ αυτό. Γιατί ντρέπεσαι γι’ αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα. Αυτό που κάνουμε είναι υπέρ της Ελλάδας, είναι υπέρ των πολιτών».nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: