Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Πεζόδρομος Κατερίνης - Διέλευση με… κάρτα


karta_prosvashs
 

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Κατερίνης, ενημερώνει τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και τις μεταφορικές εταιρίες ότι από Δευτέρα 27-12-2010 θα ξεκινήσει η διάθεση καρτών σε εμπόρους που έχουν τα καταστήματα τους μέσα στο δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης και έχουν αιτηθεί την προμήθεια μαγνητικής κάρτας για την πρόσβαση στους συγκεκριμένους  πεζόδρομους προκειμένου να... εξυπηρετήσουν τις ανάγκες  ανεφοδιασμού των καταστημάτων τους.
Παράλληλα, ειδοποιούνται οι δημότες που έχουν μόνιμη  θέση στάθμευσης των οχημάτων τους στο  δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης αφού προμηθευτούν την ανάλογη «Άδεια διέλευσης πεζοδρόμου» από την Δημοτική Αστυνομία, να προσέλθουν στο κτίριο του Δήμου Κατερίνης για την προμήθεια των συγκεκριμένων καρτών.
Για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και για τους κατοίκους δημότες με θέση στάθμευσης στο δίκτυο πεζοδρόμων της πόλης η διάθεση των καρτών στο κτίριο του Δήμου Κατερίνης θα γίνεται ως εξής:
Πληρωμή χρηματικού ποσού 7 ευρώ στην καινούργια αίθουσα εξυπηρέτησης κοινού αριστερά στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου και στην συνέχεια, προσκόμιση του διπλοτύπου και προμήθεια της κάρτας στο γραφείο 7 της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου. (Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: