Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ευχές προς τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων

EYXES
Ανοίγει σήμερα Παρασκευή, με το μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας, η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων του 2010 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τις ευχές τους προς.... τους υποψήφιους της Πιερίας στέλνουν εκπρόσωποι της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.



Αγαπητή μαθήτρια, Αγαπητέ μαθητή
Τούτες τις στιγμές που ετοιμάζεσαι για μια σημαντική προσωπική δικαίωση, για ένα ακόμη άλμα στη ζωή σου, θέλω να γνωρίζεις πως στην προσπάθειά σου αυτή κοντά στη σκέψη των γονιών σου που αγωνιούν, είναι και η δική μου.
Αυτές οι εξετάσεις αποτελούν μια δοκιμασία από τις πολλές που θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου. Η έκβασή τους ασφαλώς δεν θα κρίνει και δεν θα καθορίσει το μέλλον της ζωής σου. Με υπομονή και οργανωτικό πνεύμα είμαι βέβαιος πως θα δικαιωθείς και θα υλοποιήσεις όλα σου τα όνειρα. Η ζωή εξάλλου μόλις ξανοίγεται μπροστά σου, προσφέροντάς σου και τώρα και στο μέλλον πολλές ευκαιρίες.
Με το τέλος της δοκιμασίας των εξετάσεων, τα συναισθήματα θα είναι διαφορετικά για τον καθένα.
Να θυμάσαι ότι στην προσπάθεια δεν υπάρχει ηττημένος. Είστε όλοι νικητές.
Αγωνιστείτε ίσοι προς ίσους, με ψηλά το κεφάλι, με τις προσωπικές σας γνώσεις, με τον πλούτο της δικιάς σας αναζήτησης.
Εύχομαι σε όλους από καρδιάς, καλή επιτυχία.
Συμπαραστάτης στον αγώνα σας
Γιάννης Αμοιρίδης
Βουλευτής Πιερίας



Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους του Νομού μας, στον αγώνα που ξεκινούν σήμερα, για μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Μια διαδικασία ουσιαστική και καθοριστική για το μέλλον των υποψηφίων και την επαγγελματική τους διαδρομή.
Είμαστε όλοι δίπλα στις προσπάθειες των μαθητών, των παιδιών μας, για να εκπληρώσουν  τα όνειρα τους σε μια δύσκολη  εποχή.
Άλλωστε η παιδεία και η πνευματική καλλιέργεια είναι απαραίτητα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές.
Η σκέψη όλων μας όπως και των γονέων, είναι στραμμένη στους μαθητές και στις μαθήτριες, στη δική τους μάχη, για την οποία προετοιμαζόταν ολόκληρη τη σχολική χρονιά.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.
Μαρία Μίχου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας



Στις νέες και τους νέους, μαθήτριες και μαθητές εύχομαι καλή δύναμη, κάθε επιτυχία και πίστη στην προσπάθεια που αρχίζει σήμερα με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Εύχομαι στους ίδιους καλή επιτυχία, όπως εύχομαι το αποτέλεσμα του αγώνα τους όλα αυτά τα χρόνια να είναι εκείνο που θα τους ανοίξει  διάπλατα τους δρόμους για καλή πρόοδο.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία μόνο από τις πολλές μάχες, που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από δω και στο εξής. Μία από τις μάχες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοήτευση, πάντα όμως θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια για να ξεκινήσετε έναν νέο αγώνα
Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Πιερίας



Αγαπητοί μαθητές,
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, που αποτελούν την αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας πορείας και αναζήτησης για ένα καλύτερο αύριο, εύχομαι κουράγιο, δύναμη και τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους εσάς, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.
Αντιμετωπίστε τις Εξετάσεις ως μια σημαντική δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση και στη συνέχεια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
Είναι μια μάχη στον αδιάλειπτο αγώνα για την επιτυχία στη ζωή.
Δεν είναι όμως η μοναδική ευκαιρία που έχετε. Η επιτυχία στη ζωή δεν εξαρτάται από την επιτυχία στις εξετάσεις. Οπλιστείτε με αγωνιστικότητα και αντιμετωπίστε, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα, σε κάθε στάδιο της ζωής σας, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και να δουν να ανταμείβονται η μελέτη, οι προσπάθειες και οι κόποι τους, καθώς και καλή δύναμη στους γονείς για να υποστηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους
Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης



Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριές μας, που από σήμερα λαμβάνουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
H αγωνία και το άγχος κάθε μαθητή είναι κατανοητή, καθώς μπροστά του βρίσκεται μια  μεγάλη δοκιμασία. Η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα αποτελέσει την ανταμοιβή στη μελέτη, τις προσπάθειες, τους κόπους και τις θυσίες του. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους υποψήφιους ότι τόσο εγώ όσο και οι καθηγητές τους θα είμαστε στο πλευρό τους, ο καθένας με το δικό του ρόλο.
Εύχομαι, επίσης, στους γονείς των παιδιών καλή δύναμη για να τα βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να πετύχουν απερίσπαστα το στόχο τους.
Ιωάννης Τσιμερίκας
Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές της Πιερίας και του Δήμου Πέτρας ειδικότερα που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Μακάρι να δουν να ανταμείβονται η μελέτη, οι προσπάθειες και οι κόποι τους. Επίσης εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς που υποστηρίζουν τα όνειρα των παιδιών τους.
Η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες και οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την αγωνιστικότητα και την επιθυμία να αντιμετωπίζουν σε κάθε στάδιο της ζωής τους τις προκλήσεις, ακόμα και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου. Καλή επιτυχία και πάλι.
Θωμάς Παπαδημητρίου
Δήμαρχος Πέτρας Ν. Πιερίας (
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: