Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Εξαφάνισαν τον Καραμανλή!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-5-2010 giorgis ·
 Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που τυχαία διαπιστώσαμε ότι στην ιστοσελίδα της βουλής εκεί που υπάρχουν τα βιογραφικά των βουλευτών όταν κλικάραμε το όνομα του Κ. Καραμανλή διαπιστώσαμε ότι ενώ αναφέρονται τα πάντα στην... πολιτική του διαδρομή (από στέλεχος που ήταν στην ΟΝΝΕΔ μέχρι υπουργός Πολιτισμού) απουσίαζε η παραμικρή αναφορά ότι διατέλεσε πρωθυπουργός της χώρας.

Σήμερα μαθαίνουμε

από το «Εθνος» ότι « Αντιμέτωπος με μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη θα έρθει ο Κ. Καραμανλής εάν επιχειρήσει (λέμε τώρα...) να βρει στην ιστοσελίδα της ΝΔ (nd.gr) τις ομιλίες που είχε κάνει ως πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος. Ως διά μαγείας, λοιπόν, στην ενότητα «Ομιλίες - Συνεντεύξεις προέδρου», όλα ξεκινούν από την 1η Δεκεμβρίου του 2009, τη μεθεπόμενη δηλαδή της εκλογής του Αντ. Σαμαρά στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Oλα τα προηγούμενα, δηλαδή οι τοποθετήσεις, οι δηλώσεις και οι ομιλίες στη Βουλή του Κ. Καραμανλή έχουν... εξαφανιστεί και θα πρέπει όποιος επιμένει να βρει το σχετικό αρχείο να ταλαιπωρηθεί αρκετά. Γιατί άραγε συνέβη αυτό; Τόσο γρήγορα θέλουν να ξεχάσουν τα στελέχη της Ρηγίλλης το κυβερνητικό παρελθόν του κόμματός τους; Ή μήπως το έκαναν αυτό για να μην εκθέτουν τον πρώην πρωθυπουργό που άλλα υποσχόταν και αλλά έπραττε».

Τι να υποθέσουμε; Ότι ντρέπονται οι νεοδημοκράτες που είχαν αρχηγό ένα τέτοιο άτομο που μάλιστα βρέθηκε στην πρωθυπουργία της χώρας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: