Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Χρώματα κι αρώματα

Εγκαίνια σήμερα στις 8.30 το απόγευμα
Ένα τριήμερο πλούσιο σε χρώματα, αρώματα, χορό και μουσική υπόσχεται ο δήμος Κορινού, που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος Ανθοκομική Έκθεση στην πλατεία Δημαρχείου.
Η 3η Ανθοκομική ....Έκθεση, που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή, θα συνοδεύεται και από Έκθεση Βιολογικών και Παραδοσιακών Προϊόντων (όπου τοπικοί παραγωγοί παρουσιάζουν τα υψηλής διατροφικής αξίας βιολογικά και παραδοσιακά τους προϊόντα), από Έκθεση Βιβλίου, αλλά και γλέντια με χορό και μουσική.
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν σήμερα στις 8.30 το απόγευμα, συνοδεία παραδοσιακών χορών από τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, ενώ αύριο Σάββατο, το μουσικό πρόγραμμα αναλαμβάνει η Χορωδία του δήμου Μεθώνης.
Την Κυριακή, στις 8.30 θα γίνει απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους εκθέτες και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Μιλώντας για την Έκθεση ο δήμαρχος Κορινού Νίκος Αβραμίδης τη χαρακτήρισε «σημαντική διοργάνωση για όλη την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή», επισημαίνοντας πως χρόνο με το χρόνο αποκτά ιδιαίτερη δυναμική και μεγάλη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών.
«Απευθύνω εκ προοιμίου ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλο το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου, τους εκθέτες και τους χορηγούς που εργάστηκαν σκληρά για τη διοργάνωσής της», ανέφερε ο δήμαρχος, καλώντας όχι μόνο στους δημότες του αλλά και σε όλους τους Πιεριείς να επισκεφθούν αυτή την «γιορτή της άνοιξης».

Ή 3η Ανθοκομική Έκθεση θα είναι ανοιχτή σήμερα Παρασκευή από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.(
Πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: