Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ‏...

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-3-2010
Από τον Νικο Νικολαίο

Τελικά ο ΓΑΠ δεν κατάλαβε ότι όταν έχεις όπλο γεμάτο πάνω σου καλό είναι να έχεις και τα κότσια να πυροβολήσεις. Δυστυχώς Γιώργο τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Δεν μπορείς να πείσεις με λόγια ούτε με διπλωματία στηριζόμενος σε υποτιθέμενες επιλογές που στην ουσία δεν υπάρχουν. Οι Γερμανοί δεν είναι Αμερικάνοι και οι Αμερικάνοι δεν είναι Ευρωπαίοι.
Αν νομίζεις ότι οι δυνατές χώρες όπως η Γερμανία υπολογίζουν και πολύ τους Αμερικάνους κάνεις λάθος μεγάλο. Οι Γερμανοί έχουν... καταφέρει αυτή την στιγμή να έχουν μια από τις ποιο ανταγωνιστικές οικονομίες του πλανήτη και ΠΟΥΛAΝΕ ΠΟΥΛAΝΕ.
Δεν φτάνει που είμαστε στο χείλος του γκρεμού πας στο εξωτερικό και...

τους επαναλαμβάνεις ότι δεν έχουμε ανάγκη από χρήμα. Που τα πουλάς αυτά ρε Γιώργο;; Στους Γερμανούς;; Τι τους πέρασες χαζούς;; Γιατί το κάνεις αυτό και υποτιμάς την νοημοσύνη τους με τέτοιο τρόπο; Αυτοί δεν παίζουν και δεν έχουν χρόνο να ασχολούνται με την Ελλάδα συνέχεια.
Θα σου πρότεινα να είσαι ειλικρινής και να πεις στα ίσια ότι θέλεις χαμηλότοκο δάνειο και λύση εντός της Ευρωζώνης και ξέχασε το ΔΝΤ. Εκτός αν έχεις και εσύ σκοπό να αποτελειώσεις την χώρα είτε από αφέλεια είτε από ασχετοσύνη.
Και κάτι ακόμα. Αν θέλεις να πέσουν τα spread πρέπει άμεσα να:
- Μείωση προσωπικού στον Δημόσιο τομέα. Απόλυσε 100 κοπρόσκυλα ΤΩΡΑ
- Απελευθέρωσε τις αγορές. Γιατί αργείς;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ;;;
- Στην φυλακή παραδειγματικά από κάθε τομέα μερικά λαμόγια
- Άρση μονιμότητας
- Έχεις υπουργούς και άλλους που δεν τραβάνε 5 μήνες τώρα. Σπίτι τους. ΠΧ. Πάγκαλος, Κατσέλη, Γερουλάνος, Παπουτσής.
- Να σταματήσεις να ακούς τους Πολιτικούς και να κάνεις Roadshow και να δεις μεγάλους επιχειρηματίες του πλανήτη και δώστους κίνητρα να έρθουν Ελλάδα: Microsoft, Oracle, BMW, Mercedes, SAP....
Προχώρα γιατί άρχισες με ένα καλό momentum και κινδυνεύεις να γίνεις περίγελος την Ευρώπης.
Είμαστε μαζί σου ΠΡΟΧΩΡA

Δεν υπάρχουν σχόλια: