Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Γ.Κασαπίδης: Στηρίζουμε τους αγρότες αλλά διαφωνούμε με το κλείσιμο των δρόμων.

ΤΡΙΤΗ 19-1-2010
«Ως Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε τον αγώνα και τα αιτήματα των αγροτών. Διαφωνούμε, όμως, με το κλείσιμο των δρόμων και τη λογική της πρόκλησης προβλημάτων σε άλλες κοινωνικές ομάδες της χώρας», δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Νομού Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης.
«Περιμένουμε τις αποφάσεις της....... κυβέρνησης για να κάνουμε παρατηρήσεις και να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις για το καλό του αγροτικού κόσμου και της χώρας», πρόσθεσε επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «με τις μέχρι σήμερα γενικολογίες και τα ευχολόγια, όχι μόνον δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά χάνουμε και πολύτιμο χρόνο».
Ο κ. Γ. Κασαπίδης υπογράμμισε στη δήλωσή του ότι «οι Έλληνες αγρότες στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια, ένιωσαν την αμέριστη υποστήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, τόσο με θεσμικά, όσο και με οικονομικά μέτρα.
Σήμερα, όμως, η αγωνία τους είναι μεγαλύτερη, όχι μόνο γιατί δεν νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους στο επάγγελμα, αλλά και γιατί δεν βλέπουν να υπάρχει σχέδιο διαχείρισης της παρούσης κρίσης από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Συμπαραστεκόμενοι στους αγώνες των Ελλήνων αγροτών και συμμεριζόμενοι τα προβλήματά τους, καλούμε το ΠΑΣΟΚ να πάψει να αντιπολιτεύεται τη Νέα Δημοκρατία και να λειτουργήσει ως κυβέρνηση, καταθέτοντας στον ελληνικό λαό, τους γεωργούς και κτηνοτρόφους μας, το σχέδιό του για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και το κυβερνητικό του πρόγραμμα για τον αγροτικό τομέα», ανέφερε.(ΠΗΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: