Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Πιερικός - Κέρκυρα 1-2

ΤΡΙΤΗ 19 1-12010


Ήττα στο φινάλε του πρώτου γύρου για την ομάδα του Πιερικού από την Κέρκυρα στην Κατερίνη με 2-1 με τον διαιτητή να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.
Αδικώντας σε καίριες φάσεις τους γηπεδούχους ο κ. Μητσιος από την Ηπειρο κατάφερε να στρέψει το μένος των φιλάθλων πάνω του και αποδοκιμάστηκε στο τέλος του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι είχε δυο όψεις :Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός είχε την υπεροχή , ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 19΄με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ του Θάνου. , ενώ είχε και δοκάρι στο 13΄με τον Χατζηζήση. Στο δεύτερο ημιχρόνιο η Κέρκυρα ισορρόπησε το παιχνίδι κατάφερε με δυο γκολ του Μπερνς στο 65΄και στο 78΄να μπει μπροστά στο σκορ και τελικά να πάρει το τρίποντο που της δίνει την δυνατότητα να βλέπει την άνοδο πιο κοντά.
Ο Πιερικός στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την απόδοση του πρώτου αλλά δικαιούται να διαμαρτύρεται για μια ανατροπή του Γκουγκουλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα που ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης (81' Ρέγες), Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Κοντέων, Παντελιάδης, Φρέντερικς, Θάνος (70' Κωνσταντινίδης), Ολγκίν (73' Γκουγκουλιάς).
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου (65' Γιανιτσανάκης), Βενέτης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μπερνς, Λαμπρόπουλος (46' Ρεπερνέ), Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Φλαβίνιο (82' Μακρυδημήτρης), Λουρένσο (ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: