Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΡΟΝΙΚΟΣ - ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Κυριακη 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Ενα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πιερίας,θα ακολουθήσει την αποστολή του Πιερικού για την προετοιμασία σε λίγες μέρες, με σκοπό την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδος της Πιερίας.Δεν γνωρίζουμε άν έχει αίσιο τέλος αυτή η εξέλιξη.Εν πρώτοις η ομάδα του Πιερικού με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της κ Κατσαβάκη έχει αποφασίσει να μήν αφήσει ταλέντο του Νομού να φύγει εκ΄τος Πιερίας, γιαυτό και θα κολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδος και άλλοι πέντε ταλαντούχοι της πιερίας για αν δοκιομαστούν απο τον Κατσαβάκη. Οσο για τον Γιώργο Τσιρονίκο, που είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, ελπίζουμε να μήν τον αφήσουμε να φύγει απο την Πιερία, αφού οι μηνστήρες είναι και άλλοι..

(δείτε παρακάτω δημοσιεύματα και ενέργεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα για να τον εντάξουν άλλες ομάδες στο δυναμικό τους)
1ο άρθρο
ΠΗΓΗ ΕΔΩ!! ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Κατα καιρους και σε πολλες συζητησεις μεταξυ ποδοσφαιροφιλων, στο θεμα Εθνικη Ελλαδος πολλες αποψεις ακουγονται..οπως: .. δεν αξιζει.. οτι γερασε..οτι δεν βαζει ο ρεχαγκελ νεαρους ( ορθος κατ εμενα..- μη το αναπτυξουμε εδω παιδες..), οτι παρολο που υπαρχουν νεαροι παικτες δεν δίδονται οι καταλληλες ευκαιριες απο τους συλλογους και αλλα τετοια...
το παρακατω αρθρο ειναι copy paste απο το sport24.gr και ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα...που κατα καιρους εχουμε ακουσει..
Μια σπουδαία ευκαιρία να λάμψει στο εξωτερικό έχει ο Έλληνας μέσος του Βατανιακού Γιώργος Τσιρονίκος(τη στιγμή που οι δικοί μας... μεγάλοι ψάχνουν στη Βραζιλία).
Ο 17χρονος μέσος σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport δοκιμάστηκε για μια εβδομάδα από την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα Βόλφσμπουργκ(θέλει ένα βαθμό για την κατάκτηση του τίτλου) και άφησε άριστες εντυπώσεις....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ!!

2ο σχετικό άρθρο πηγη εδώ!!!
3ο σχετικό άρθρο πηγή εδώ!!
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: