Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Τρελή προσφορά για Hido (ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Τρελή προσφορά για Hido


Τι κι αν ο Ολυμπιακός διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του, τον Τούρκο άσο των Orlando Magic, Hidayet Turkoglu; Τα μέσα της γειτονικής χώρας επιμένουν για το αντίθετο.

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «fanatik.ekolay.net», το οποίο έχει τίτλο: «Τρελή προσφορά για Hido», η πειραϊκή ομάδα έχει ήδη πλησιάσει τον Turkoglu. Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στην οποία προσπάθησε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός φέρονται να έχουν προτείνει στον «Hido» συμβόλαιο με απολαβές 5 εκατ. ευρώ ετησίως! Μια πρόταση αρκετά δελεαστική, την οποία σκέφτεται ο άσος του ΝΒΑ, ο οποίος φέτος με τους Orlando έφτασε μέχρι την τελική φάση.

Η ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά λέει ότι δε βιάζεται να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του και ότι θα σκεφτεί τι είναι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Δείτε πως με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα κατά των Sixers, ο Turkoglu έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ:

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: