Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Αμετακίνητος ο Γιάννης Μανώλης

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Επιμένει στις «αντάρτικες» δηλώσεις του ο Γιάννης Μανώλης παρά το μήνυμα του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες ότι «δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι».

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας ζητά και πάλι αυτοκάθαρση, όπως λέει, και επανίδρυση του κυβερνώντος κόμματος με την απομάκρυνση όσων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, όσο ψηλά αυτοί και αν βρίσκονται.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Μανώλης, «επανίδρυση με φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να κάνεις».

Ο Γιάννης Μανώλης με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό έχει ήδη προαναγγείλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, απόφαση στην οποία εμμένει και θα ανακοινώσει επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν θα κληθεί στη Βουλή για το Γ’ Θερινό Τμήμα.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του προς τον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Μανώλης καλεί το Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή του, κάτι που ο ίδιος δεν θα το κάνει για λόγους ηθικής τάξης. «Ξέρουν πού διαφωνώ και πότε θα παραιτηθώ. Ξέρουν πολύ καλά τι έχω πει μέσα από την επιστολή μου».

Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα, ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε ότι έχει «πάνω από πέντε μήνες» να μιλήσει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε σενάρια που τον ήθελαν να εντάσσεται στο ΛΑΟΣ.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: