Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Πληθαίνουν οι πονοκέφαλοι στην ΚΟ της ΝΔ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Πληθαίνουν οι πονοκέφαλοι στη Νέα Δημοκρατία, καθώς μετά την προαναγγελθείσα παραίτηση Μανώλη, ο βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Μπαντουβάς έρχεται να ταράξει κι αυτός τα νερά της κυβερνώσας παράταξης.

Ο κ. Μπαντουβάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και δήλωσε πως δεν θα ψηφίσει στο εφεξής κανένα νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης εάν δεν ιδρυθεί έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. «Η κυβέρνηση μας υποτιμά και μας προσβάλλει, δηλώνει ο βουλευτής, καθώς αντιμετωπίζει 400.000 ανθρώπους ως πολίτες β’ κατηγορίας».

Το ξέσπασμα του βουλευτή προκάλεσε η είδηση ότι η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης ετοιμάζεται να προχωρήσει στην ίδρυση έδρας Εφετείου στη Μυτιλήνη, αγνοώντας το αίτημα των Ηρακλειωτών για εφετείο στην πόλη τους.

Για τις προθέσεις του ο Κώστας Μπαντουβάς έχει ήδη ενημερώσει με επιστολή του τόσο τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Δένδια όσο και τον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τραγάκη.

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου του Ηρακλείου αναφέρουν ότι για το επίμαχο θέμα αντικαταστάθηκαν από το Α’ Θερινό Τμήμα της Βουλής ο κ. Μπαντουβάς, αλλά και ο έτερος κυβερνητικός βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος επίσης φερόταν δυσαρεστημένος από την επικείμενη αναβάθμιση του Εφετείου στη Λέσβο.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: