Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Άγγιξε το ακατόρθωτο, αλλά δεν τα κατάφερε

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Άγγιξε το ακατόρθωτο, αλλά δεν τα κατάφερε


Με ασθενοφόρο επέστρεψε τελικά στα Τρίκαλα από τη Θεσσαλονίκη ο ποδηλάτης Στέλιος Βάσκος, ο οποίος επιχείρησε να κάνει χωρίς στάση τη διαδρομή Τρίκαλα-Κωνσταντινούπολη-Τρίκαλα.

Ο Έλληνας ποδηλάτης από τα Τρίκαλα, επιχείρησε να αγγίξει το ακατόρθωτο. Να πραγματοποιήσει τη διαδρομή Τρίκαλα-Κωνσταντινούπολη-Τρίκαλα, χωρίς να κατέβει από το ποδήλατό του.

Μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Στέλιος Βάσκος, έκανε αναστροφή και πήρε το δρόμο του γυρισμού.


(Φωτογραφία από sportrikala.gr)

Ακούστε τι δηλώσαν στη zougla.gr κατά την επιστροφή οι δυο από τους συνοδούς του Στέλιου Βάσκου.

Δηλώσεις Παπαγεωργόπουλου.

Δηλώσεις Γρηγόρη Πράπα.

Κατά την διάρκεια της επιστροφής αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα λόγω της συνεχούς υπερπροσπάθειας, αλλά και του δυνατού αέρα.


(Ο Στέλιος Βάσκος κατά την επιστροφή του)

Ωστόσο, μετά από 54 ώρες υπερπροσπάθειας και έχοντας διανύσει 1.300 χιλιόμετρα, λύγισε. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο και γύρω στις 20:00, χθες το απόγευμα, εισήλθε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Τρικάλων για προληπτικές εξετάσεις.

Όσο για την τοπική κοινωνία των Τρικάλων, όλοι τους τον περίμεναν με αγωνία, ενώ μέλη του τοπικού συνδέσμου της ΑΕΚ συνέρρευσαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, όπου με συνθήματα και βεγγαλικά τον προετοίμασαν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει όταν πάρει εξιτήριο.

«Η προσπάθειά του έχει κοινωνικό σκοπό και, συγκεκριμένα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων για το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας, ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις χορηγίες, θα δοθούν στα άπορα ανήλικα παιδιά της Αφρικής», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: