Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Εκλογές μέχρι την άνοιξη»

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Εκλογές το αργότερο μέχρι την άνοιξη του 2010 ζητά με συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας πως για να τιμηθεί το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει η εκλογή του να γίνει με νωπή τη λαϊκή εντολή.

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή, δηλώνοντας πως έβαλε τη σφραγίδα του σε μια Ελλάδα που υποχώρησε παντού. «Πήρε, αναφέρει χαρακτηριστικά, μια χώρα με δυναμική και τη μετέτρεψε σε μια μίζερη, αδιάφανη και ανασφαλή Ελλάδα».

Περαιτέρω, χαρακτηρίζει εγκληματικούς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της τρομοκρατίας και δεσμεύεται ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα ερευνήσει όλες τις υποθέσεις σκανδάλων και θα αποδώσει ευθύνες, ακόμη κι αν κάποιοι ανήκουν στο χώρο του κόμματός του.

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «στην αυριανή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θα είναι σημαντικός ο ρόλος της νέας γενιάς των στελεχών του Κινήματος».

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: