Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Μίλησαν για όλα τα… κορίτσια του Cristiano Ronaldo

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Μίλησαν για όλα τα… κορίτσια του Cristiano Ronaldo



Τη σιωπή τους έλυσαν οι δύο από τις τρεις γυναίκες που βρέθηκαν για λίγες ώρες στο δωμάτιο του Cristiano Ronaldo, πριν από μερικές ημέρες.

Η Allison Aimee και η Suzanne Coppin, 26 και 32 ετών, αντίστοιχα, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν σε βρετανική εφημερίδα, αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες από την παραμονή τους στο πλευρό του Πορτογάλου star.

«Μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν αθώο, μικρό αγοράκι» τόνισε η Suzanne και προσέθεσε: «Την ώρα που πηγαίναμε στο υπνοδωμάτιό του, τηλεφώνησε στην αδερφή του, με την οποία είχε μία πολύ χαριτωμένη συνομιλία»

«Ωστόσο, ξέρει πότε πρέπει να είναι αρρενωπός. Έχει ένα καταπληκτικό σώμα και σίγουρα, σχημάτισε την ίδια άποψη για τα δικά μας κορμιά», τόνισε η Suzanne, η οποία, σίγουρα δεν διεκδικεί Oscar μετριοφροσύνης.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει τις απόψεις του 24χρονου άσου για τις Αμερικανές. «Μας είπε ότι του αρέσει να έρχεται στις ΗΠΑ για διακοπές, γιατί οι γυναίκες είναι πολύ πιο όμορφες» κατέληξε η… μέχρι χθες παντελώς άσημη γυναίκα, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την ευκαιρία που της προσφέρθηκε, προκειμένου να γίνει διάσημη.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: