Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

H καλλονή αστυνομικίνα που κλέβει την παράσταση στη δίκη του Ακη

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
Οχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά συχνά κλέβει την παράσταση και από τους βασικούς κατηγορούμενους στη δίκη του Ακη... Τσοχατζόπουλου. Η νεαρή μελαχροινή ένστολη, εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, αλλά και με το άψογο και αυστηρότατα επαγγελματικό της στυλ.

Πάντα με τα μαλλιά πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά με λαστιχάκια σε χρώματα που ξαφνιάζουν (π.χ. ροζ), διακριτικότατο μακιγιάζ (συνήθως τερακότα και κραγιόν στο χρώμα των χειλιών), η αστυνομικός βρέθηκε μοιραία στο κέντρο των φωτογραφιών, αφού έχει χρεωθεί τη συνοδεία των κατηγορούμενων στην αίθουσα.

Την ίδια ώρα η δίκη συνεχίζεται σήμερα, με τον δικηγόρο του Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννη Παγουρόπουλο να υποβάλλει ξανά αίτημα για άμεση κλήση για κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ανέφερε επίσης ότι σύλληψη Τσοχατζόπουλου δεν έγινε γιατί ήταν ύποπτος φυγής, αλλά για λόγους επικοινωνιακούς και ζήτησε διακοπή της δίκης για την επόμενη εβδομάδα ώστε η υπεράσπιση του πρώην Υπουργού να επανακαθορίσει την στρατηγική της. Τόνισε ότι όλα οδηγούν σε μια δίκη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να είναι το εξιλαστήριο θύμα.



Φωτογραφίες: Εurokinissi
ΠΗΓΗ: http://www.pinnokio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: