Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αστεγη η 87χρονη συνοδός του Ζακ Γαλιφιανάκη στην πρεμιέρα του Hangover 3 - ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ...

Αστεγη η 87χρονη συνοδός του Ζακ Γαλιφιανάκη στην πρεμιέρα του Hangover 3
Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έχει γίνει η φιλία του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Ζακ Γαλιφιανάκη με την 87χρονη άστεγη Ελίζαμπεθ «Μίμι» Χέιστ. Ζακ και Μίμι πήγαν μαζί στην πρεμιέρα της..
ταινίας «Hangover 3» την περασμένη Τρίτη ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη εξασφαλίσει στην ηλικιωμένη φίλη του ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες.
Η φιλία του Ελληνοαμερικανού κωμικού και της 87χρονης σήμερα γυναίκας μετράει δεκαοχτώ χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμη ένας άγνωστος ηθοποιός που πάσχιζε να καθιερωθεί ως καλλιτέχνης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα καθαριστήριο, όπου εργαζόταν η Χέιστ. Όταν, το 2009, ο Γαλιφιανάκης γνώρισε επιτέλους την επιτυχία συμμετέχοντας στο πρώτο Hangover οι δρόμοι τους χώρισαν, πάντα ωστόσο ρωτούσε να μάθει για την τύχη της φίλης του. Αστεγη η 87χρονη συνοδός του Ζακ Γαλιφιανάκη στην πρεμιέρα του Hangover 3
Όταν το 2011 ο 43χρονος ηθοποιός έμαθε ότι η Μίμι έμεινε άστεγη και κοιμόταν πλέον στο καθαριστήριο βγάζοντας τα προς το ζην από τα φιλοδωρήματα των πελατών, ο Γαλιφιανάκης, χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα μικρό διαμέρισμα το οποίο διέθετε κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο. Καθώς μάλιστα δεν μένει πια στο Λος Άντζελες, ζήτησε τη βοήθεια της Ρενέ Ζελβέγκερ την οποία παρακάλεσε να διακοσμήσει το διαμέρισμα και να φροντίσει να έχει πάντα φαγητό.
Πέρα όμως από την παροχή των απαραίτητων, ο Γαλιφιανάκης φρόντιζε, όταν μπορούσε, να παίρνει μαζί του τη φίλη του στις κινηματογραφικές του πρεμιέρες.
«Αν βρίσκεται στην πόλη, με παίρνει μαζί του», δήλωσε η Μίμι στην εφημερίδα NY Daily News. «Αλλιώς με αφήνει να πάρω μαζί μου κάποιον άλλο. Έχει πλάκα, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοια εμπειρία. Μετά, μια λιμουζίνα με γυρίζει σπίτι», λέει ενθουσιασμένη. Μάλιστα η Μίμι έχει γίνει τόσο δημοφιλής που ο κινηματγραφιστής Γιανίβ Ροκάρ έχει λανσάρει καμπάνια με στόχο την συγκέντρωση πόρων ώστε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Queen Mimi που θα καταγράφει αυτήν την ξεχωριστή φιλία. Αν και ο στόχος ήταν η συγκέντρωση 18.000 δολαρίων ήδη έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 25.000 δολαρίων.
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: