Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ηλιάδης: Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει για έναν διαφορετικό Άρη

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
http://voria.gr/filestore/modules/news/1/3/136357/pic-0-norm.jpg 
Ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χρονοτριβές.
Αναλυτικά:

 « Διατυπώσαμε ξεκάθαρα τις θέσεις μας ενώπιον των μελών του συλλόγου και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Το βράδυ του Σαββάτου, ελπίζω  να είμαστε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ»  και συμπλήρωσε:
«Όπως είπα και στη συνέλευση, δεν επιστρέφω στον Αρη για κανέναν άλλο λόγο, εκτός από το να βοηθήσω να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Υποσχεθήκαμε συγκεκριμένα πράγματα τα οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε. Ότι είπα ισχύει απόλυτα και θέλω ο κόσμος να καταλάβει πως στο σημείο που έχει φτάσει ο Αρης δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για χρονοτριβή».
Στη συνέχεια ο κ. Ηλιάδης, έκανε έκκληση για μαζική προσέλευση των μελών του Αρη στις  κάλπες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο αντιπροσωπευτικό γίνεται: « Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει το Σάββατο και να στείλει το δικό του μήνυμα για έναν διαφορετικό  Αρη! Η επόμενη μέρα θέλω να είναι αισιόδοξη. Ο Αρης μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει. Η ομάδα θα γυρίσει σελίδα και απ΄ αυτή την προσπάθεια δεν αποκλείουμε κανέναν. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας».
ΠΗΓΗ: http://voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: