Βίντεο - ντοκουμέντο από τον αποκεφαλισμό του στρατιώτη στο Λονδίνο!


http://www.newsit.gr/files/Image/2013/05/24/resized/MIRRORR_688_355.jpg 
Παρασκευή 24 Μαΐου 2013
- Το βίντεο, δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών του αποκεφαλισμού ενός βρετανού στρατιώτη στο Λονδίνο,
- Ανέβηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror
- O ένας δράστης κινείται με.....

μαχαίρι εναντίον των αστυνομικών
- Οι πυροβολισμοί είναι καταιγιστικοί
Το οπτικό υλικό, δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος.
Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.
Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο μουσουλμάνους σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την Τετάρτη.
Η εφημερίδα Daily Mirror, η οποία δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα από την δολοφονία του Ρίγκμπι, ανακοίνωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο της περιοχής με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.
Δείχνει τον πρώτο ύποπτο, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο, γεννημένος στη Βρετανία και ο οποίος είχε ασπαστεί το Ισλάμ, να κατευθύνεται προς το περιπολικό και να πλησιάζει πολύ κοντά στους αστυνομικούς πριν αυτοί βγουν από το όχημα.
Από τους πρώτους πυροβολισμούς τους, ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου. Στο βίντεο ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.
Οι δύο ύποπτοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
http://www.newsit.gr